Ξεπερνούν τα δυο εκατομμύρια οι προβολές. Παραμένουν άβολα βίντεο. Δεν φανταζόμασταν ότι μπορείς να κάνεις τέτοια πράγματα με μια ζύμη για πίτσα. Δεν περιμέναμε ότι στο TikToK παράγει υλικό δένοντας ένα ωμό κοτόπουλο σαν πορνοστάρ σε BDSM ταινία. Τα φετιχιστικά βίντεο με φαγητά ήρθαν να μας διαψεύσουν. Ό, τι ξέραμε για την παπάγια είναι λάθος. 

Πώς το τρίβουν το πιπέρι; 

Αν βρείτε άνθρωπο που θα δει αυτά τα βίντεο και δεν θα πιάσει ΤΟ υπονοούμενο, μάλλον είναι εξωγήινος οργανισμός. Θα μου πεις γιατί να κάτσεις να δεις μια συνταγή με κοτόπουλο στο φούρνο (που ήδη έχεις δει 100 φορές στα πρωινάδικα) αν δεν υπήρχε ένας σοβαρός λόγος. Κι ένας ημίγυμνος σεφ, o Cedrik Lorenzen, που φέρεται σε κοτοπουλάκια λες και είναι σκηνή από το Fifty Shades of Grey, είναι ένας λόγος. Βάζει λεζάντες όπως “Σε θέλω στο στόμα μου” στα βίντεο με παρασκευές γλυκών. Πιστεύω ότι αν ανοίξει ένα εστιατόριο με ανοιχτή κουζίνα που οι μάγειρες θα έβαζαν έτσι τα δάχτυλα τους στα κοτόπουλα θα δυσκολευόμασταν να βρούμε τραπέζι. Οι περισσότεροι σεφ που το κάνουν στο TikTok υποστηρίζουν ότι εργάζονται ως private chefs. 

Μια σεφ, η Curious Iris που χρησιμοποιεί το #sapphiccooking, χαϊδεύει ερωτικά μια παπάγια. Ναι. Δεν ξέραμε ότι μπορεί κανείς να νιώσει έτσι για μια παπάγια. Πιστεύουμε ότι κάποιοι βασικοί κανόνες υγιεινής στις κουζίνες παραβιάζονται. Αλλά η kinky μαγειρική δεν ακολουθεί κανόνες. Ο Lorenzen πάντως που ζει στην Ελβετία κάνει πλάνα να ανοίξει ένα εστιατόριο. Η γλώσσα της αγάπης για τον Ελβετό σεφ είναι το φαγητό.  Αν δείτε το βίντεο με τους λουκουμάδες του, είμαστε σίγουροι ότι θέλετε να τους δοκιμάσετε. Κάποιοι του γράφουν ως σχόλια ότι θέλουν να γίνουν το κανόλι του. Οι Ελληνίδες followers του γράφουν ότι τον ακολουθούν για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη μαγειρική. Μιλάμε για άλλη πίστα sex positivity εδώ. Αν σας άνοιξε η όρεξη, κάντε τον follow και ταΐστε τον αλγόριθμο. Αυτός πάντα ξέρει.

 

@cedriklorenzen Wanna be my Sunday roast? #winnerchickendinner #bakedonthate #roastdinner #keepitreal #roastme ♬ Too Deep – dvsn