Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εμείς εδώ στο Provocateur έχουμε τουλάχιστον δύο συνάδελφους (θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους γιατί φήμες λένε ότι έχουν πει στην παρέα του ότι κάνουν σκληρή και αιματηρή διατροφή) που δεν αντέχει περισσότερες από 7 μέρες, αν δεν παραγγείλει από τα McDonald”s. Είναι το αγαπήμενο του fast food. Και θα έχεις καταλάβει ότι το αγαπάμε αυτο το φαγητό. 

Καταλαβαίνεις λοιπόν τι χαμός έγινε όταν πριν λίγο καιρό ανακάλυψαν ένα βίντεο στο tik tok από μια πρώην εργαζόμενη στην αλυσίδα, η οποία αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά που το γνωστό brand δεν θα ήθελε να γνωρίζεις.

Πάμε λοιπόν.

1. Δεν υπάρχουν μυστικά μενού! Ό,τι είναι διαθέσιμο το βλέπεις στην οθόνη που παραγγέλνεις.
 
2. Οι παλιοί παίκτες ξέρουν ότι το παγωτό μηχανής των McDonald’s είναι ένα ποίημα, παραγνωρισμένο μεν κάτω από τα massive hits των burgers, αλλά ποίημα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω μπει σε ένα κατάστημα μόνο και μόνο για να απολαύσω ένα παγωτό. Ωστόσο, υπήρχαν και εκείνες οι μέρες που με ενημέρωναν ότι η μηχανή είναι εκτός λειτουργίας. Από ένα σημείο και μετά, αυτή ήταν η μόνιμη απάντηση σε βαθμό που πίστευα ότι η μηχανή έχει μόνιμη βλάβη και απλώς δεν την αντικαθιστούν. Κι όμως, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό, η απάντηση ότι «το μηχάνημα είναι εκτός λειτουργίας» μπορεί να αναφέρεται και σε εργασίες συντήρησης ή να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία όταν υπάρχει πολύ μεγάλος όγκος πελατών στις ουρές και πρέπει η εξυπηρέτηση τους να γίνει με μεγαλύτερη ταχύτητα.
 
3. Αν θες να εξοικονομήσεις χρήματα κάθε φορά που παραγγέλνεις παγωτό, απόφυγε τα sundae και προτίμησε το χωνάκι. Μπορείς μάλιστα να ζητήσεις την ποσότητα που θα έβαζαν στον κώνο να τη βάλουν σε ένα κυπελλάκι και έτσι θα είναι σαν να απολαμβάνεις ένα sundae αλλά πιο οικονομικά.
 
 
4. Η Άστον αποκαλύπτει ότι στο κατάστημα που εργαζόταν το λάδι αντικαθίστατο μία φορά την εβδομάδα. Όπως όμως αναφέρεται στο επίσημο site της εταιρείας το λάδι φιλτράρεται και αντικαθίσταται καθημερινά.
 
5. Το πιο φρέσκο κρέας, σύμφωνα με την Άστον, είναι από που χρησιμοποιείται για το quarter pounder καθώς συντηρείται στην ψύξη και όχι στην κατάψυξη.
 
6. Η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις την πιο ποιοτική εκδοχή του αγαπημένου σου junk είναι προφανώς αργά το βράδυ, όταν είναι μεγαλύτερη και η κατανάλωση.
 
7. Συνεχίζοντας με τα επιδόρπια, αν είσαι φαν του McFlurry ζήτα να στο ανακατέψουν καλά. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα χρειαστεί να πληρώσεις επιπλέον για extra oreos ή M&M διότι πολλές φορές αυτά τα καλούδια βρίσκονται στη βάση του McFlurry και δεν το ξέρεις γιατί δεν έχει ανακατευτεί σωστά το παγωτό από τον υπάλληλο.
 
 
8. Σε περίπτωση που η παραγγελία σου είναι χάλια/λάθος και θες να την επιστρέψεις, είναι προτιμότερο να ζητήσεις ένα voucher για να αγοράσεις μια άλλη φορά ό, τι θες από το μενού παρά να επιμένεις για επιστροφή των χρημάτων σου.
 
Δες ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:
 
@motheraangel ur welcome #ArbysDiabloDare #mcdonalds ♬ original sound – ashton