Δεν είναι τυχαία γνωστή ως η ωραιότερη εποχή του χρόνου. Οι μέρες των γιορτών έχουν, πράγματι, κάτι το ξεχωριστό και λαμπερό. Κάνουν τους μεγάλους, κάθε ηλικίας, παιδιά ξανά και φέρνουν στο νου υπέροχες αναμνήσεις από τις πιο γλυκές κι ανέμελες στιγμές της ζωής μας. Τα σπίτια είναι γεμάτα θαλπωρή και… τα πιο νόστιμα εδέσματα και όλοι ανυπομονούν για τον ερχομό του Αι Βασίλη.

Σε αυτό το εορταστικό, οικογενειακό κλίμα χαράς, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει ό,τι χρειαζόμαστε για να φροντίσουμε τους αγαπημένους μας ανθρώπους,σε χαμηλές τιμές και με μεγάλες προσφορές…  Γιατί και για τα γιορτινά τραπέζια… ένας είναι ο απόλυτος προορισμός. Τα καταστήματα και το Εshop της ΑΒ Βασιλόπουλος!

Έτσι, η αγαπημένη μας ΑΒ Βασιλόπουλος, αυτή την εποχή εμπλουτίζει την ήδη μεγάλη της ποικιλία με όλα όσα χρειαζόμαστε να απολαύσουμε σε ένα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι, σε χαμηλές τιμές και γιορτινές προσφορές.

Από εκλεκτά κρεατικά, φρέσκιες γαλοπούλες, χοιρινό σε ιδιαίτερες κοπές, μέχρι και γιορτινά ρολά ή πορκέτες, οι πρωταγωνιστές των εορταστικών τραπεζιών είναι όλοι από την ΑΒ Βασιλόπουλος. Δίπλα τους θα απολαύσουμε ζουμερά ρόδια αλλά και ιδιαίτερα εξωτικά φρούτα, κολοκύθες, πατάτες και γλυκοπατάτες καθώς και πολλά ακόμη ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, κάστανα και ξηρούς καρπούς ή και έτοιμες λύσεις για τις γιορτινές μας σαλάτες που θα λύσουν τα χέρια μας!

Στα ΑΒ Βασιλόπουλος θα βρούμε, ακόμα, αμέτρητες επιλογές τόσο σε τυριά, ιδιαίτερα αλλαντικά αλλά και delicatessen λιχουδιές από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, όσο και από κάθε γωνιά του κόσμου, για να δημιουργήσουμε πανεύκολα τα πιο νόστιμα και οικονομικά πλατώ τυριών κι αλλαντικών αυτής της χρονιάς και να εντυπωσιάσουμε τους καλεσμένους μας. Και όλα αυτά θα τα συνοδέψουμε, φυσικά, με ξεχωριστά και βραβευμένα κρασιά του ελληνικού ή του ξένου αμπελώνα αλλά και αφρώδεις οίνους που θα βρούμε στην πάντα ενημερωμένη κάβα της ΑΒ.

Και για να κλείσουμε με τον πιο «γλυκό» τρόπο, αποκλειστικά στα καταστήματα AB, θα βρούμε τα πιο λαχταριστά μελομακάρονα ΑΒ με μέλι και καρύδι, μελομακάρονα ΑΒ με επικάλυψη, κουραμπιέδες αμυγδάλου ΑΒ μόνο με βούτυρο γάλακτος, μυρωδάτα τσουρέκια ΑΒ με μαστίχα, με πραλίνα φουντουκιού και με γέμιση καραμέλα dulce de leche, φρουτένιο Panettone ΑΒ αλλά και υπέροχη Βασιλόπιτα ΑΒ. Δηλαδή, ένα τέλειο γλυκό για κάθε γούστο και προτίμηση. Και όλα αυτά, με την υπογραφή του αγαπημένου σεφ Άκη Πετρετζίκη και την ποιότητα της ΑΒ.

Είναι, πλέον, εμφανές πως Χριστούγεννα χωρίς την ΑΒ Βασιλόπουλος, δεν γίνεται! Η αγαπημένη μας αλυσίδα σουπερμάρκετ μετατρέπεται, και φέτος, στον απόλυτο προορισμό για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, και μάς προσφέρει ό,τι ποθεί η ψυχή μας για καλέσματα και γαστρονομικές εμπειρίες που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.

Κι όλα αυτά φροντίζουν να τα απολαμβάνουμε σε χαμηλές τιμές και με μεγάλες γιορτινές προσφορές.

Καλές γιορτές για όλους, λοιπόν, με μια βόλτα στα ΑΒ!