Θυμάστε που όλοι κάναμε τον καφέ Dalgona με τα τρία μόνο υλικά; Είχατε δει το Cloud Bread που επίσης ήθελε τρία υλικά (μιλάμε ο Άκης ήταν πρωτοπόρος); Σίγουρα κάνατε τη συνταγή με τα ζυμαρικά και τη φέτα. Ρίχνετε τις τομάτες, λίγο ελαιόλαδο, σκόρδο, βασιλικό, τη φέτα και περιμένετε να λιώσει για να το σερβίρετε με τα μακαρόνια. Μάθαμε πώς να φτιάχνουμε τάκος με κοτόπουλο, μπισκότα στο τηγάνι, αυγά πέστο, πίτσα καρπούζι (ΕΠΟΣ) και κέικ σε κούπα με τα Oreo. Γενικά, το TikTok έγινε μια πλατφόρμα που είδαμε εύκολες συνταγές κι άπειρα κολπάκια για να γίνουμε καλύτεροι μάγειρες. 

Πιστεύαμε ότι ξέρουμε να κόβουμε ένα κρεμμύδι. Ευτυχώς, το TikTok μας έμαθε ότι κάναμε λάθος. Κυρίως, μας έμαθε το κολπάκι για να μαραίνουμε εύκολα το σπανάκι που βάζουμε στη μακαρονάδα. Να είναι καλά τα βιντεάκια που μας έμαθαν τα εξής και μπορούμε να κάνουμε φιγούρα λες και είμαστε ο Σωτήρης Κοντιζάς:

Ψαλίδι κουζίνας

Θέλεις να ψιλοκόψεις το κρεμμυδάκι; Ξέχνα το μαχαίρι. Είναι πιο βολικό το ψαλίδι.

Αποθήκευση

Αν κόψεις μια συσκευασία τυριού δεν χρειάζεται να ψάχνεις αλουμινόχαρτο να την κλείσεις, επανατοποθέτησε την κορυφή.

Κρεμμύδια

Με μια υγρή χαρτοπετσέτα πες αντίο στα δάκρυα. Η υγρή χαρτοπετσέτα μπορεί να απορροφήσει τις χημικές ουσίες που προκαλούν δάκρυα. ΝΑΙ.

Μακαρόνια

Αν στραγγίζεις τα ζυμαρικά πάνω σε φρέσκο σπανάκι στο σουρωτήρι, θα μαραθεί το σπανάκι αμέσως από το ζεστό νερό.

Κρεμμύδια

Πώς να το κόβεις σε κύβους σύμφωνα με τις οδηγίες της σεφ του Le Cordon Bleu, Alma Regalado; Η μέθοδός του είναι αλάνθαστη. Κόβεις την κορυφή του κρεμμυδιού, μετά το κρεμμύδι στη μέση, το ξεφλουδίζεις, κάντε πολλές μικρές χαρακιές κατά μήκος των φυσικών ραβδώσεων και κόψτε το.

@chefalmafernanda Will never cut onions differently ???????????? #onion #lifehackvideo #lifehackstiktok #cutting #kitchenhack #KitchenHacks #chef #cheflife #fy #fyp ♬ Ultimate life hacks – Kelly Hurst