Φυσικά είδαμε όλη την πρώτη σεζόν σε ένα ΣΚ. Ναι, μας έτρεχαν τα σάλια με τα σάντουιτς. Για το ριζότο ίσως δίναμε πολλά. Αλλά, η συνταγή για το σπαγγέτι στο τελευταίο επεισόδιο (κάποιοι τα λέμε όλα μακαρόνια, δεν ντρεπόμαστε, και βάζουμε τόνους κιμά και τριμμένη γραβιέρα, δεν έχουμε τσίπα) ήταν το έπος που έλειπε από την προσπάθεια μας να γίνουμε σεφ.

Τον Κάρμι τον λατρέψαμε για τον τρόπο που μαγειρεύει το μοσχαράκι, το κάνει να λιώνει στο στόμα. Αυτό θα ήταν ένας λόγος να μας μάθουν με το μικρό μας όνομα στο The Original Beef of Chicagoland. Όταν ο Κάρμι ξεκινά για πρώτη φορά να διευθύνει το εστιατόριο του αείμνηστου αδελφού του, αρνείται κατηγορηματικά να σερβίρει ένα πιάτο με σπαγγέτι— παρόλο που προφανώς ήταν κορυφαίο στις προτιμήσεις του κοινού.

Οκτώ επεισόδια μετά ο Κάρμι βρίσκει τη μυστική συνταγή του αδερφού του για τα σπαγγέτι και αποφασίζει να τα μαγειρέψει και να τα σερβίρει για το οικογενειακό γεύμα του προσωπικού του. Όταν λέμε  “συνταγή”, εννοούμε βασικά μια λίστα με τρία- τέσσερα υλικά.

Χρησιμοποιήστε όποιες κονσέρβες ντομάτες θέλετε. Βήμα πρώτο: Τσιγαρίζετε το σκόρδο σε λάδι και προσθέτετε τον βασιλικό.Θα χρειαστείτε 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 5 θρυμματισμένες και ξεφλουδισμένες σκελίδες σκόρδο , 1/2 κουταλάκι του γλυκού νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και τη χούφτα φρέσκο  ​​βασιλικό σε μια μικρή κατσαρόλα.Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή. Μόλις το μείγμα πάρει μια βράση, αφήστε το να σιγοβράσει για 1-2 λεπτά ή μέχρι να μαραθεί ο βασιλικός. Αποσύρετε από τη φωτιά και αφήνετε το μείγμα να βράσει όσο ξεκινάτε τη σάλτσα. Βήμα δεύτερο: Ροδίζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.Αφήνουμε τα κρεμμύδια (όχι ψιλοκομμένα) να ψηθούν για 2-3 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν οι κομμένες πλευρές.Βήμα τρίτο: Προσθέστε προσεκτικά τις κονσέρβες ντομάτες σας στο βούτυρο και το λάδι.

Χρησιμοποιήστε μια ξύλινη κουτάλα για να σπάσετε τις ντομάτες σε μικρότερα κομμάτια. Μόλις βράσει η σάλτσα ντομάτας χαμηλώνουμε τη φωτιά. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση , σκεπάζουμε με ένα καπάκι που εφαρμόζει καλά και σιγοβράζουμε για 20-25 λεπτά. Βήμα τέταρτο: Προσθέστε το λάδι με το σκόρδο και το βασιλικό (που το έχετε περάσει σε μπλέντερ)  με τη σάλτσα για τα τελευταία 10 λεπτά του χρόνου μαγειρέματος. Μπορείτε να προσθέσετε 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Καλή όρεξη.