Τι κοινό έχουν όλες οι ενδιάμεσοι περίοδοι ανάμεσα στις σεζόν του MasterChef; Το ότι μας λείπει αφόρητα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Σήμερα, με μια άσχετη αλλά απολαυστική αφορμή, πήραμε τη δόση μας από το coolness αυτού του τύπου.

Όπως είναι λογικό, ο θείος Λεωνίδας δέχεται πολλά μηνύματα στα social media. Κάπως σαν τον Άκη Πετρετζίκη, ( btw έχει παιχτεί ένα τύπου crossover εδώ) που όποτε βρίσκει μια καλή αφορμή, αφήνει τρολ-απαντήσεις σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όταν έχει μια καλή απάντηση τη δίνει απλόχερα.

Σε ένα screenshot συνομιλίας του με έναν ερωτευμένο νέο -ή και όχι νέο- φαίνεται να δέχτηκε μια ρομαντικής φύσης μαγειρική ερώτηση. Η φωτογραφία αναρτήθηκε στη σελίδα “Βασανίζομαι” στο Facebook. Ο χρήστης φαίνεται πως περίμενε μια κοπέλα στο σπίτι του και είχε την καλή πρόθεση να της μαγειρέψει. Όλα καλά μέχρι εδώ και μέχρι να ομολογήσει στον Κουτσόπουλο τι ακριβώς σκεφτόταν να της μαγειρέψει. Φασολάδα. Φασολάδα αλλά με ένα γκουρμέ τουίστ που πιθανότατα δεν είχε σκεφτεί ακόμα.

«Σεφ, γίνονται όλα τα φαγητά γκουρμέ; Πχ και η φασολάδα; Γιατί σκέφτομαι να κάνω έκπληξη στο πρόσωπο! Ή με τέτοια έκπληξη θα με στείλει;», έστειλε στην σεφ. Να του δώσουμε βέβαια το γεγονός ότι θεώρησε πιθανότητα μετά από τέτοιο πιάτο να μην υπάρχει καν πρόσωπο την επόμενη μέρα. Σε αυτή την πιθανότητα προφανώς πόνταρε και ο Κουτσόπουλος και του απάντησε: «Με φασολάδα θα κάνεις την έκπληξη; Μ@λ@κα τι ακούω… Πες της να μην έρθει… Ότι δεν φταίει αυτή και ότι της αξίζει κάτι καλύτερο…».

Με φασολάδες απασχολείτε τις γυναίκες και τον Κουτσόπουλο, βρε αλήτες;