Γεννιέσαι, μεγαλώνεις, πηγαίνεις 6 χρόνια δημοτικό, άλλα τόσα Γυμνάσιο-Λύκειο, συνεχίζεις με σπουδές, κάποια στιγμή μπαίνεις στην αγορά εργασίας. Τι ακούς από παντού; «Ο κόσμος μας συνεχώς αλλάζει και εξελίσσεται». Το βλέπεις και με τον εαυτό σου, δεν μένεις ίδιος. Αποκτάς νέες συνήθειες, ξεκινάς φρέσκα χόμπι και εγκαταλείπεις άλλα, διαρκώς αναζητείς ό,τι δίνει γεύση στην καθημερινότητά σου. Για θυμήσου άλλωστε  πόσες μέρες πάλευες για να ανεβάσεις το πρώτο σου βίντεο στο Tik Tok. Πλέον όχι μόνο έχεις γίνει «άσσος», αλλά σου αρέσει τόσο πολύ αυτή η φάση που πραγματικά απορείς γιατί παραμένεις ενεργός σε άλλες πλατφόρμες. Ή τότε που αποφάσισες να ασχοληθείς με την κεραμεική; Στην αρχή έμοιαζε βουνό το να μπορέσεις να δώσεις σχήμα και μορφή στον πηλό. Τώρα όμως μπορείς και κάνεις θαύματα με λίγο χώμα και νερό.

Όταν λοιπόν όλα εξελίσσονται, πώς γίνεται τα Goody’s Burger House να μείνουν πίσω; Δεν γίνεται, γι’ αυτό και εντάσσουν στο μενού τους τρία νέα μοναδικά bao buns, τη νέα τάση στο street και comfort food. Ναι οκ, δεν είναι burger, αλλά, είπαμε, τα Goody’s Burger House πάντα φέρνουν κάτι νέο.

Έφτασε η ώρα λοιπόν για μια «εξωτική» νότα στην καθημερινότητά σου -είσαι έτοιμος; Για δες λοιπόν τι σε περιμένει. Αν είσαι από εκείνους που λατρεύουν το μοσχαρίσιο κρέας, τότε ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ζουμερά κομμάτια αργομαγειρεμένου μοσχαρίσιου κρέατος μέσα στη μαλακή και αφράτη «φωλιά» ενός bao bun. Το «Pulled Beef» είναι εδώ για σένα, με το αφράτο bao ψωμάκι του να συνδυάζεται καταπληκτικά με το μοσχαρίσιο κρέας, φρέσκο κρεμμυδάκι, τριμμένο αμύγδαλο και spicy mayo sauce.

Ναι ήδη βλέπω τα σκεπτικά πρόσωπα των chicken lovers. Έχετε δίκιο και εννοείται ότι υπάρχει μια υπέροχη συνταγή και για εσάς. «Crispy Chicken», με τραγανό κοτόπουλο πανέ και τη συνοδεία μαρουλιού, τριμμένου αμύγδαλου και sweet chili mayo sauce στη χρυσαφένια του κρούστα.

Last but not least, η vegan εκδοχή των bao buns που βρίσκεις στα Goody’s Burger House. Η τρίτη συνταγή απευθύνεται σε εκείνους που είναι vegan ή επιθυμούν μια πιο ελαφριά επιλογή, η οποία όμως δεν στερείται γεύσης και έντασης. Επίλεξε το «Vegan». Τα ψητά λαχανικά δίνουν τη γεύση, με το τριμμένο αμύγδαλο και τη spicy mayo sauce να ολοκληρώνουν αυτή την ξεχωριστή συνταγή.

Απόλαυσε τα νέα Bao Buns των Goody’s Burger House στο κοντινότερο κατάστημα, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.goodys.com/bao-buns/ ή το Goody’s app, σε όποιο συνδυασμό των 2 τεμαχίων θέλεις!