Και μια μέρα, ήρθε ο Παναγιώτης (ο Μαρκεζίνης) και λέει «Γιατί δεν δοκιμάζουμε να ανοίξουμε μια μπίρα με τους πιο περίεργους τρόπου που θα σκεφτούμε;» (κάτι τέτοια πετάει μία στο τόσο και τον αγαπάμε).

«Δηλαδή;», ρωτήσαμε.

«Ε, τι δηλαδή. Να σκέψου να την ανοίγεις κάνοντας ένα πεταχτάρι, να την ανοίγεις με τηλεπάθεια. Θα βρούμε κι άλλα».

Μία που το είπε και μία που σκεφτήκαμε ότι μόνο μια μπίρα που απεχθάνεται τους κανόνες στην απόλαυση αυτού του αγαπημένου ποτού θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα τέτοιο concept.

Ένα brand για το οποίο η μπίρα είναι πάνω απ΄ όλα είναι δικαίωμα. Δικαιούμαστε τη στιγμή που την απολαμβάνουμε καθώς την ανοίγουμε στο παγωμένο κουτάκι και καθόμαστε με τους φίλους μας σε ένα μπαλκόνι για να πούμε τα νέα μας (ή να δούμε τον 4ο κύκλο του Stranger Things). Δικαιούμαστε αυτή τη στιγμή απόδρασης που μας χαρίζει καθώς κατεβάζουμε μια γουλιά από το μικρό μπουκάλι της PILS HELLAS μια αμέσως μετά το σηκώνουμε ψηλά μόλις μπαίνει το εισαγωγικό riff από το «Take me out» των Franz Ferdinand σε ένα αυτοσχέδιο ταράτσα-πάρτι (ιδανική για αυτές τις περιστάσεις, καθώς παγώνει πιο γρήγορα και έχει και easy open καπάκι).

Αυτό σημαίνει μπίρα εμάς και αυτό σημαίνει μπίρα για την PILS HELLAS.

Ο Παναγιώτης (ο Μαρκεζίνης) δοκίμασε πολλούς, πάρα πολλούς περίεργους τρόπους για να ανοίξει μια μπίρα. Τι λαβές έκανε, τι ανατολίτικες τεχνικές εφάρμοσε, τι εμπενυστηκε από υπερήρωες, αλλά και από μεγάλες εμβληματικές επιτυχίες.

Με εγκυρότητα και αξιοπιστία παρουσιάζει τους 13 καλύτερους από αυτούς και συστήνει (συμφωνούμε μαζί του και εμείς) να μην τους δοκιμάστε σπίτι.

Στο κάτω-κάτω, πέρα από το άφθονο λούσιμο με μπίρα, ένα κοστούμι που χρειάζεται επειγόντως καθαριστήριο και την αφόρητη ζέστη τη μέρα του γυρίσματος, ένα και μόνο ένα πράγμα έχει σημασία να κρατήσουμε από το βίντεο: όπως και να ανοίξουμε μια PILS HELLAS, δικαιούμαστε τη γεύση που μας προσφέρει.

Πάτα το play: