Ξέρεις τι έχω βαρεθεί; Αυτή την αναζήτηση του τέλειου σε ό,τι κάνουμε στη ζωή μας. «Τα τέλεια bars που πρέπει να επισκεφθείς», τα «τέλεια τραγούδια για μια ερωτική playlist», «οι τέλειες παραλίες για το φετινό καλοκαίρι», «η τέλεια γωνία για τις φωτό στο Instagram που θα μαζέψουν τα περισσότερα likes». Τα έχω βαρεθεί όχι επειδή το τέλειο απαιτεί κόπο μέχρι να το βρεις, αλλά επειδή είναι τελικά κάτι απόλυτα υποκειμενικό. Αυτό που είναι τέλειο για εμένα, δεν σημαίνει ότι είναι εξίσου τέλειο για κάποιον άλλο. Επομένως, μπαίνεις σε μια αναζήτηση που δεν ολοκληρώνεται ποτέ. Σίγουρα θα σου έχει συμβεί και εσένα κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να σε πείσει ότι μια σειρά είναι τέλεια και πρέπει να τη δεις οπωσδήποτε. Θα πεταχτεί καποιος και θα διαφωνήσει. 

Μεταξύ μας όμως, τι να το κάνεις το τέλειο, όταν μπορείς να έχεις αυτό που διαθέτει ένταση, αυτό που είναι extreme. Όπως, για παράδειγμα το Extreme Loaded μπιφτέκι γεμιστό με Philadelphia που μπορείς να βρεις αποκλειστικά στα Goody’s Burger House. Πριν προχωρήσω σε λεπτομέρειες, ρίξε μια ματιά στο τηλεοπτικό spot για να καταλάβεις για τι ακριβώς μιλάμε:

Ωραία; Ωραία! Κάτσε να σου εξηγήσω τι έχουμε εδώ. Ένα ζουμερό και λαχταριστό extreme μπιφτέκι με μια πλούσια, κρεμώδη γέμιση από τυρί Philadelphia. Σίγουρα κάθε δαγκωνιά είναι τέλεια μπουκιά, όμως είναι πολλά παραπάνω από αυτό. Είναι αυτή η ένταση στη γεύση που κάνει τη διαφορά. Είναι αυτή το υπέροχο σμίξιμο που μοιάζει βγαλμένο από τα πιο ανομολόγητα όνειρα του ουρανίσκου σου. Είναι αυτός ο μοναδικός, extreme συνδυασμός του burger με το τυρί Philadephia που μπορεί να απογειώσει οποιαδήποτε συνταγή Goody’s burger. Ναι, οποιαδήποτε. Από το κλασικό, διαχρονικό και πάντα αγαπημένο Cheeseburger, το οποίο πλέον αποκτά ένα γευστικό twist που δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο, μέχρι την πληθωρική «υπερπαραγωγή» του Hangover, εκεί όπου το Philadelphia θα έρθει να δώσει μια νότα δροσιάς στη χρυσαφένια και τραγανή υφή του τηγανιτού bacon. 

Λογικό να σου έχει ανοίξει η όρεξη με τις υπέροχες συνταγές των Goody’s burger με το Extreme Loaded μπιφτέκι. Είναι πολύ εύκολο να τις απολαύσεις και να νιώσεις αυτό το υπέροχο κύμα από το τυρί Philadelphia από την πρώτη κιόλας μπουκιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το πλησιέστερο κατάστημα Goody’s Burger House, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας γρήγορα και εύκολα από το ανανεωμένο goodys.com ή  να κατεβάσει το Goodys app που θα είναι σε απόσταση ενός σκρολαρίσματος πάντα εκεί για εσένα, για κάθε μικρή ή μεγάλη πεινά.  

Και μην ξεχνάς, ότι δεν έχει νόημα να ψάχνεις την τέλεια γωνία, αφού αυτό που θέλεις είναι στρογγυλό και βρίσκεται στα Goody’s Burger House!