Στο σπίτι, στο γραφείο, στη δουλειά, το φαγητό δεν είναι απλά ανάγκη. Είναι απόλαυση! Παλιά, παίρναμε τηλέφωνο για να κάνουμε παραγγελίες. Μετά ήρθε η τεχνολογία και τα άλλαξε όλα. Πλέον, το ντελίβερι γίνεται online. Μπαίνεις στο αγαπημένο σου εστιατόριο και παραγγέλνεις από τον κατάλογό ό,τι θέλεις. 

Στο γραφείο, όταν πλησιάζει η ώρα του μεσημεριανού, κάτι ξυπνά μέσα μας και πρέπει να ικανοποιήσουμε αυτό το κάλεσμα.

Η πρώτη ατάκα που πέφτει στο τραπέζι, είναι “τι θα παραγγείλουμε σήμερα;”. Οι προτάσεις πολλές, από εκείνους που δεν έχουν ταπεράκι με σπιτικό φαγητό. Δεν μιλάμε για σουβλάκια και πίτσες, πόσες μέρες συνεχόμενα μπορούμε να τρεφόμαστε με αυτά; Οπότε η λύση είναι να πάμε στα μαγειρευτά που μοιάζουν με το σπιτικό φαγητό και πολλές φορές είναι κιόλας. Πάμε λοιπόν να δοκιμάσουμε Forky.

Χωρίς πολλές σκέψεις και πολύ γρήγορα μπαίνουμε στο site και με λίγα κλικ, έχουμε άμεσα ποιοτικό φαγητό στην πόρτα μας. Το περιβάλλον παραγγελίας είναι πολύ εύκολο. Το μόνο που κάναμε ήταν απλά μία εγγραφή και στην συνέχεια όλα ήταν πολύ απλά. Είδαμε το μενού της ημέρας που χωρίζεται σε 3 κατηγορίες (classic, light & popular) και φυσικά για τους fit της φάσης έχει και ενημέρωση για τις θερμίδες του κάθε γεύματός. Επιλέξαμε αυτά που θέλαμε και τσουπ, ήρθαν.

Κάθε μέρα, είναι μία καινούρια μέρα, οπότε το φαγητό γιατί να παραμένει το ίδιο; Το Forky λοιπόν έχει καταφέρει να πιάσει όλα τα γούστα και κάθε μέρα μπορεί και ανανεώνει το μενού του, βάζοντας όλα χρειαζόμαστε για ισορροπημένη διατροφή. Σολομό θες; Τον έχεις! Γίγαντες θες; Τους έχεις! Λαζάνια; Μιαμ μιαμ, τα έχει και τα φάγαμε! Μιαμ μιαμ, τα είχε και τα φάγαμε!

Εκτός από λαζάνια, παραγγείλαμε μουσακά, κοτόπουλο τεριγιάκι και πολλές σαλάτες! Και μετά λίγο χαλάρωση… ΕΕΕΕ δουλειά.

Μετά την εγγραφή μας, βάλαμε την επιλογή να λαμβάνουμε, το μενού της ημέρας κι έτσι να βλέπουμε τι παίζει από φαγητό σήμερα. Kάθε μέρα στο γραφείο, θα είναι σαν να έχουμε τους προσωπικούς μας σεφ που μαγειρεύουν για εμάς. Φυσικά αν κάποιος θέλει να μηντο σκέφτεται και πολύ, μπορεί απλά να προπαραγγείλει το φαγητό του βάζοντας απλά την ώρα που θέλει να του έρχεται κάθε μέρα ή συγκεκριμένες μέρες. Τόσο απλά!

Αν είστε λοιπόν τυχεροί όπως εμείς και το Forky εξυπηρετεί στην περιοχή σας τότε το φαγητό πλέον δεν θα είναι πια θέμα προς συζήτηση, στο γραφείο. Τσέκαρε στο site, το χάρτη με τις περιοχές που εξυπηρετούνται μέχρι σήμερα και που κάθε μέρα αυξάνονται.

Αυτά λοιπόν τα χορταστικά πράγματα, συμβαίνουν όταν η τεχνολογία αναλαμβάνει να σου μαγειρέψει.