Δεν θέλω να κάνω και εγώ την ερώτηση ”δεν βαρέθηκες ακόμα να τρως hot dog;“, αλλά έχω να σου προτείνω μια παραλλαγή!
Ετοιμάζοντας τις Cool Artisan συνταγές για την Τσικνοπέμπτη, έφτιαξα και το λατρεμένο hot dog. Μόνο που ήθελα να το ”πειράξω” λίγο ωστέ να μην το σερβίσω με το κλασικο ψωμάκι του… Κάπως έτσι, κατέληξα να το τυλίγω σε τορτίγια και ενθουσιάστηκα. Είναι εύκολο να το φτιάξεις και τέλειο για το ταπεράκι της επόμενης μέρας!
Για τσέκαρε
*Στείλε μου μήνυμα στο Instagram @gabnikolaidis ερωτήσεις, απορίες, παρατηρήσεις ή ό,τι άλλο χρειαστείς.
Υλικά
- 3 τορτίγιες
- 3 λουκάνικα Μυκόνου
- 1 καρότο, τριμμένο
- 100 γρ. λάχανο, τριμμένο στο μαντολίνο ή ψιλοκομμένο
- 150 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
- Αλάτι, όσο θες
- Πιπέρι, όσο θες
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Με ένα μαχαίρι χαράζουμε κατά μήκος τα λουκάνικα και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 180°C, για 15 λεπτά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υλικά της γέμισης.
- Ανοίγουμε τις τορτίγιες και γεμίζουμε την κάθε τορτίγια με το μείγμα της γέμισης. Έπειτα, βάζουμε τα λουκάνικα.
- Κλείνουμε τις τορτίγιες και τις τυλίγουμε με λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο.
- Αφού τις σφίξουμε καλά, τις κόβουμε στη μέση με ένα πριονωτό μαχαίρι και σερβίρουμε.