ΤΟΣΤ: Η βασική τροφή που σε μεγάλωσε, το βραδινό στο σπίτι που βάζεις μέσα τα πάντα, το δεκατιανό στο σχολείο (όταν πήγαινες), το φαγητό που συνόδευε τις Τρεις Χάριτες και το Παρά Πέντε και σήμερα είναι ο πιο πιστός σου σύντροφος στα ατελείωτα binge watching σου. To τοστ είναι ιστορκά το αγαπημένο φαγητό της ελληνικής οικογένειας. Αυτό, δε χωρά συζήτηση. 

Ξέρεις τι χρειάζεται ένα τοστ για να είναι καλό; Τυρί! Τυρί που λιώνει στην τοστιέρα, τυρί που ταξιδεύει τον ουρανίσκο και το στομάχι σου. Μια φέτα, ξενέρωτος! Δύο φέτες, μετριοπαθής! Τρεις φέτες, γίνεσαι μερακλής.

ΖΗΤΩ ο Βασιλιάς TουΤοστ. Ο εκ των κορυφαίων Food blogger εκεί έξω, ο δικός μας Γαβριήλ Νικολαΐδης (a.k.a Cool Artisan), έβαλε τον θρόνο, πήρε την καντίνα του και είναι εδώ με τις πιο α-να-τρε-πτι-κες συνταγές που είδες τουΤοστ, που είδες ποτέ.

Συνταγές που απογειώνονται με το νέο ημίσκληρο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ, να πρωταγωνιστεί. Παραδοσιακή και εξαιρετική ποιότητα, μοναδική γεύση από 100% ελληνικό πρόβειο και αγελαδινό γάλα και το καλύτερο “λιώσιμο” που είδες ποτέ. ΤΣΕΚΑΡΕ όνειρο πρωινό: 

Γεύμα μεσημεριανό και light, με νέο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ light, κολοκυθάκια και πέστο βασιλικού wink

Gourmet εντυπωσιασμό, με μανιτάρια αντί ψωμιού, πέστο, αβοκάντο και το νέο τυρί ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ light heart

AΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!! 

Τα πράγματα είναι απλά. Μπαίνεις εδώ, γνωρίζεις τον Βασιλιά TουΤοστ. Διαλέγεις αν θες Πρωινό, Σχολικό Δεκατιανό, Lunch, Light & Gourmet πάντα με ΔΩΔΩΝΗ ΤουΤοστ.

Ανακαλύπτεις τον παράδεισο TουΤοστ και μπαίνεις στην κλήρωση για ένα από τα 50 συλλεκτικά σετ ΤουΤοστ από τη ΔΩΔΩΝΗ! Γρήγορα να προλάβεις μέχρι τις 17/11 που ολοκληρώνεται. Θες περισσότερα; Ανακάλυψε τη ΔΩΔΩΝΗ στο Facebook