Απήγαγαν στ’ αλήθεια τον διάσημο chef;

Ποιοι κρύβονται πίσω από την απαγωγή του μετρ της ζαχαροπλαστικής.

Απήγαγαν στ’ αλήθεια τον διάσημο chef;

Ποιοι κρύβονται πίσω από την απαγωγή του μετρ της ζαχαροπλαστικής.


Επιβεβαιώθηκε σήμερα πως αγνούνται τα ίχνη του πιο διάσημου Έλληνα chef ζαχαροπλαστικής.

Μια εικόνα που κατάφερε να συλλάβει κάμερα ασφαλείας, δίνει νέα τροπή στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης του γνωστού σεφ ζαχαροπλαστικής που απασχολεί την κοινή γνώμη την τελευταία εβδομάδα.

Βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, που βρίσκεται κοντά στην περιοχή που εθεάθη για τελευταία φορά ο Σεφ, τον απεικονίζει να εισέρχεται σε αποθήκη.Πρόκειται για μια εξέλιξη που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, αλλά δίνει και ελπίδες ότι τελικά ίσως να μην ισχύει το σενάριο της απαγωγής του σεφ.

Η τελευταία φορά που τον είδε κάποιος ήταν στο εργαστήριο του στην Κηφισιά όπου σύμφωνα με τους στενούς συνεργάτες του, πειραματιζόταν πάνω σε μια νέα συνταγή παγωτού. Από το βράδυ της Παρασκευής κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκεται ενώ στο χώρο του εργαστηρίου βρέθηκαν ποσότητες σοκολάτας, κέικ και καραμέλας.


Η αστυνομία εξετάζει τα ίχνη που άφησε πίσω του.

Παράλληλα μαζί με το διάσημο chef αγνοείται και ένα κιβώτιο από τον κλειδωμένο καταψύκτη του εργαστηρίου. Κανείς δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του. Ακόμα δεν μπορούμε να ξέρουμε αν πρόκειται για απαγωγή αλλά όλα τα στοιχεία οδηγούν σε αυτό. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα πληροφορίες και θετική έκβαση στην εξέλιξης της εξαφάνισης.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα