Από τη στιγμή που ανακάλυψα πόσο “μαγική δουλίτσα” μπορεί να κάνει το γάλα καρύδας στη ζαχαροπλαστική, βάλθηκα να το αξιοποιήσω σε όλα τα πιθανά γλυκάκια που φτιάχνω ατικαθιστώντας την κρέμα γάλακτος!
Σήμερα, λοιπόν, φτιάχνω super καλοκαιρινή μους σοκολάτας με topping από φράουλες που είναι της εποχής (και γράφουν τέλεια στη φωτογραφία )
Υλικά
400 ml γάλα καρύδας.
1/2 φλιτζάνι σκόνη κακάο.
1 κουταλιά της σούπας μέλι.
Εκτέλεση
1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
2. Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί με το μίξερ χειρός μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές, αφράτο μείγμα.
3. Μοιράζουμε σε 4-6 ποτήρια.
4. Βάζουμε τα ποτήρια στο ψυγείο και τα αφήνουμε να σφίξει η μους για τουλάχιστον 3 ώρες (ή όλη τη νύχτα για καλύτερο αποτέλεσμα).
Για περισσότερες συνταγές μπες στο coolartisan.net ή ακολούθησε με στο Instagram