To avocado toast είναι χωρίς αμφιβολία η πιο ωραία τάση που έχει σημειωθεί στο φαγητό τα τελευταία πέντε χρόνια!

Είναι καταπληκτικό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό και μπορεί να συνδυαστεί με αυγό, αλλαντικά, τυρί, ελιές, αυγοτάραχo ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Υλικά
1/2 αβοκάντο
2 φέτες φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί
1/2 λεμόνι (χυμός και ξύσμα)
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα μπορεί να χρησιμοπιήσεις ό,τι θες. Εγώ διάλεξα σολωμό, ελιές, καπνιστή πάπρικα και λιαστές ντομάτες

Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ λιανίζουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι μέχρι να το κάνουμε αλοιφή.
2. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το λεμόνι (ξύσμα και χυμό) και ανακατεύουμε.
3. Απλώνουμε πάνω στο φρυγανισμένο ψωμί, προσθέτουμε ό,τι topping επιθυμούμε και σερβίρουμε.
4. Για να το πάρεις μαζί στη δουλειά θα χρειαστεί οπωσδήποτε λεμόνι στο μείγμα προκειμένου να μην μαυρίσει!

Για περισσότερες συνταγές κάνε κλικ στο coolartisan.net ή ακολούθησε με στο Instagram.