Αυτή η συνταγή είναι ο πιο απολαυστικός τρόπος να απολαύσεις σοκολάτα σήμερα! Χειάζεται λίγα λεπτά για να την φτιάξεις και μια ώρα μετά στο ψυγείο για να “δέσει”.

Εγώ σου δίνω τη βασική συνταγή αλλά εσύ μπορείς να την αρωματίσεις με ό,τι θες, για παράδειγμα ξύσμα πορτοκαλιού, ένα σφηνάκι από το αγαπημένο σου λικέρ, τριμμένο μπισκότο, ξηρούς καρπούς… 

Υλικά
500 γρ. κουβερτούρα σε σταγόνες
250 γρ. γάλα
500 γρ. κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
1. Λιώνουμε την κουβερτούρα μέσα στο γάλα σε πολύ χαμηλή φωτιά.
2. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.
3. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ και την προσθέτουμε στο μείγμα της σοκολάτας.
4. Ομογενοποιούμε ανακατεύοντας πολύ ελαφρά από κάτω προς τα πάνω για να μην μας ξεφουσκώσει.
5. Τοποθετούμε τη μους σε ποτηράκια και τη βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.