Η Εθνική Ελλάδος έχει πάρει φωτιά και οι NBAers έχουν περάσει τις καρδιές μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Με Ιάκωβο Φιλιππούση να βλέπει κάθε παιχνίδι σαν τελικό, επίσημη αγαπημένη έχει γίνει και η πιτσαρία της γειτονιάς μας.
Φίλοι πάνε κι έρχονται στο σπίτι, μπύρες καταλήγουν στην ανακύκλωση μέσα σε ένα time out και το παρκέ του σαλονιού μετατρέπεται σε αρένα. Επειδή όμως εδώ δεν θα σε μάθουμε τάξη και καθαριότητα, καλό είναι να ξέρεις πως ότι μένει δεν καταλήγει στον κάλαθο τον αχρήστων. Όσο μεγάλα ποσοστά ευστοχίας κι αν έχεις.
Επανερχόμαστε στη pizza λοιπόν, για να σου πούμε πόσο γαμάτα μπορείς να αντιμετωπίσεις ΑΥΤΟ το μακάβριο κατά τα άλλα σκηνικό.
Άκου λοιπόν προσεκτικά τι κάνεις για να καβατζωθείς και την επόμενη μέρα.
1. Αρχικά κλέβεις όσα κομμάτια έμειναν και τα αποθηκεύεις στο ψυγείο σου.
2. Την επόμενη μέρα βγάζεις το χθεσινοβραδινό σου όνειρο από τη ψύξη και προθερμαίνεις την τοστιέρα.
3. Αν έχεις παραπάνω από 2 κομμάτια τα μοιράζεις ανά δύο, απλώνοντας σε κάθε ένα μοτσαρέλα, προσούτο και φρέσκο βασιλικό.
4. Κλείνεις τα κομμάτια (τα καπακώνεις) σαν να είναι τοστάκι, αλείφεις τις εξωτερικές επιφάνειες με λίγο λαδάκι και αφήνεις τη δημιουργία σου να ξεροψηθεί μέχρι εκεί που κάνεις κέφι. Συνίσταται ένα με δύο λεπτά.
5. Ανοίγεις, απολαμβάνεις και αναπολείς τη γλυκιά φωνή του Ιάκωβου και τα αστέρια που μας κάνουν περήφανους.
Φωτογραφίες και συνταγή: Refinery29.com