Νιώθετε και εσείς πως αυτό το καλοκαίρι θέλετε να πάτε σε τόσες συναυλίες που θα πρέπει να καθίσετε με ημερολόγιο και μολύβι να δείτε αν βγαίνουν οι μέρες και τα λεφτά; Εμείς το νιώθουμε. Η τσάντα των live με τα απαραίτητα που χρειαζόμαστε σε κάθε συναυλία είναι ήδη έτοιμη, κρεμασμένη στην ντουλάπα: εισιτήριο, κινητό, κάμερα και ένα πακέτο Trident είναι η απάντηση σε κάθε συναυλιακό #whatsinmybag. Όλοι το ξέρουν αυτό.

Μιλώντας για τη Trident, να τονίσουμε κάπου εδώ πως πέραν της απόλυτης χρησιμότητάς της στις ζωές μας και κυρίως στις συναυλίες (όταν δεν θες άλλη μπίρα, όταν είνα σημαντικό να δροσίσεις την ανάσα σου ή να δώσεις ένα πολύ γευστικό φιλί), κάνει και μια διαγωνισμάρα (αρκεί να επισκεφθείς το trident.gr) που θα σε βγάλει από το δίλημμα της “επιλογής” και από την επιτακτικότητα των συμβιβασμών. Κάποιοι θα σου πουν “ναι σιγά, μην μασάς”, όμως εμπιστεύσου μας. Ή τουλάχιστον εμπιστεύσου την Trident που φωνάζει “Μάσα στον ρυθμό” για να δώσει το τόνο του φετινό συναυλιακού καλοκαιριού, το οποίο είναι τόσο πλούσιο όσο και η γκάμα των γεύσεων της.

Για να εξακριβώσουμε πως δεν είμαστε μόνοι σε αυτή τη συναυλιακή παράνοια, σας βάλαμε στο παιχνίδι. Σας ρωτήσαμε στο Instagram, με ποια συναυλία έχετε μασήσει, σε ποια δηλαδή θέλετε να πάτε οπωσδήποτε. Και κάνατε χαμό. 

Η παρακάτω λίστα είναι οι απαντήσεις σας, οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν και σαν μια άτυπη λίστα με όλες τις λαϊβάρες αυτού του καλοκαιριού, για όποιον θέλει να βγάλει μια άκρη.

Ας τις δούμε: 

Ελληνικές άχαστες λαϊβάρες 

Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Σωκράτης Μάλαμας
Nightstalker
Μίλτος Πασχαλίδης
Χατζηφραγκέτα
Ιουλία Καραπατάκη
Τάνια ΤσανακλίδουΦώτης Σιώτας
Παύλος Παυλίδης
Γιάννης Χαρούλης 
Νατάσα Μποφίλιου

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Πάνος Βλάχος

Ματούλα Ζαμάνη
Σκιαδαρέσες
Μαρίζα Ρίζου
Πάνος Μουζουράκης
Ελεονώρα Ζουγανέλη
Άννα Βίσση 

Οι λαϊβάρες του Release Athens Festival

Disturbed
Kreator/Amon Amarth
Halloween
Viagra Boys
Madrugada

Parkway Drive 
Arctic Monkeys
Prodigy
Στέρεο Νόβα

Και σκέψου ότι αυτά είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που μπορείς να απολαύσεις στο φετινό Release. Η Trident όμως φροντίζει να δεις όσο το δυνατόν περισσότερα, κληρώνοντας καθημερινά εισιτήρια για για τις πιο hot συναυλίες του καλοκαριού.  Το μόνο που χρειάζεται είναι να μασήσεις με τον ρυθμό του διαγωνισμού που τρέχει. Κάνε κλικ εδώ και πάρε μέρος για να κερδίσεις προσκλήσεις για το Release Athens Festival.

Τι χρειάζεται να κάνεις; 

Βήμα πρώτο: Να αγοράσεις την αγαπημένη σου Trident
Βήμα δεύτερο: Να συμπληρώσεις το barcode και τα στοιχεία σου
Βήμα τρίτο: Να παίξεις το παιχνίδι. Και να θυμάσαι πως ο πιο γρήγορος κερδίζει 
Πάρε μέρος στον διαγωνισμό εδώ

Άχαστες αλλά hip hop λαϊβάρες

Dani Gambino
Bloody Hawk

ΛΕΞ

Anser
Εισβολέας 
Λόγος Τιμής

Τα κλάσικς

Guns n’ Roses

Deep Purple
Melvins
Waterboys

Όχι πολύ αυστηρά για Millennials

Imagine Dragons

Placebo
Pink Martini
James
Florence and the Machine

Red Hot Chili Peppers
Robbie Williams
Editors

Όχι πολύ αυστηρά για Gen Z

Neighbourhood
Harry Styles (Αυστρία)