Ένας καθόλου ψύχραιμος 21χρονος οδηγός το έζησε στα στενά του Βόλου, περνώντας 12 κόκκινα φανάρια για να αποφύγει αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα ήταν να τρακάρει με περιπολικό, όλα λάθος του πήγαν δηλαδή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί αρχικά αντιλήφθηκαν πως ο οδηγός έκανε κάποιους περίεργους ελιγμούς σε κεντρική λεωφόρο του Βόλου.

Βέβαια, κυκλοφορούσε και χωρίς πινακίδες, γιατί μαντέψτε, του είχαν αφαιρεθεί σε προηγούμενο έλεγχο. Το περιπολικό άρχισε να τον ακολουθεί κάνοντας του σήμα να σταματήσει, αλλά ο 21χρονος πάτησε γκάζι και άρχισε να περνά το ένα κόκκινο φανάρι μετά το άλλο.

Τελικά εγκλωβίστηκε σε στενό και προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη τράκαρε με το περιπολικό που είχε κλείσει τον δρόμο. Βέβαια, να πούμε σε αυτό το σημείο πως και εδώ ξέφυγε και πήγε σπίτι, όπου τελικά συνελήφθη. ο αλκοτέστ με όριο το 0,25, έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Στο δικαστήριο υποστήριξε πως είχε πιει τέσσερα τσίπουρα και είχε ζαλιστεί, με αποτέλεσμα να έχει μειωμένη οδηγική αντίληψη. Σχετικά με το ότι δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών, ανέφερε πως φοβήθηκε ότι σε περίπτωση ελέγχου, θα γινόταν κατάσχεση του αυτοκινήτου του. Ο οδηγός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 36 μηνών με αναστολή, του επιβλήθηκε πρόστιμο 12.000 ευρώ και του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για έξι μήνες.