Δεν το περιμέναμε αλλά ήταν κάπως αναμενόμενο ο Μάρκος Σεφερλής να εμπνευστεί από το τελευταίο trend του TikTok, που εδώ και περίπου ένα μήνα έχει γίνει μια απόλυτα εθιστική ατάκα για τους περισσότερους. Βέβαια, ο ηθοποιός βασίζεται αρκετές φορές σε αυτά που γίνονται μόδα και μονοπωλούν την επικαιρότητα και τους νέους -άσχετα αν το κοινό του είναι μεγαλύτερης ηλικίας- και εδώ που τα λέμε το «Σκορπιός είναι για σένα, παμ» το χρησιμοποίησε μέχρι και η ελληνική αστυνομία, ο Μάρκος Σεφερλής θα έμενε στην απέξω;

Στην προσπάθειά του λοιπόν να προωθήσει τη νέα του παράσταση, ο Μάρκος Σεφερλής φόρεσε την περούκα του και έγραψε στην φωτογραφία της ανάρτησης «Δελφινάριο είναι για σένα, παμ», ενώ συνοδευόταν από τη λεζάντα με σπαστά ελληνικά: «Θέλεις κάπου να ντιασκεδάζεις και να γελάσεις μέχρι ντακρύων».

Δεν είναι γνωστό πώς θα λέγεται η νέα του παράσταση στο Δελφινάριο, ελπίζουμε όμως να μην της έχει δώσει αυτή την ονομασία. Πάντως αν κρίνουμε από τα σχόλια, οι περισσότεροι έκλαψαν από τα γέλια, λες και το άκουγαν πρώτη φορά, ενώ ένας χρήστης του έγραψε «πολύ έξυπνο». Τα εύσημα στο μάρκετινγκ του Scorpios bar.