Την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι γράφαμε για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί μια 7η σεζόν του The Crown (αν δεν τελείωνε), με όλες αυτές τις τρελές θεωρίες συνωμοσίας που γέμισαν κάθε γωνιά του ίντερνετ, και την ίδια μέρα το απόγευμα η Μίντλετον εμφανίστηκε και ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο, προκειμένου να βάλει ένα τέλος σε όσα γράφονται και λέγονται. Καθισμένη σε ένα παγκάκι και με φόντο άνθη κερασιάς και νάρκισσους, που εμφανίζονται μόνο αυτή την εποχή του χρόνου, η ίδια θέλησε να περάσει ένα συμβολικό ενδεχομένως μήνυμα. Τουλάχιστον στο δικό μας μυαλό, συμβολικό. 

Παρ΄όλα αυτά, το βίντεο δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τους περισσότερους να συνεχίσουν ακάθεκτοι τις θεωρίες συνωμοσίες, γιατί παντού επικρατεί ένα ψέμα και ένα δράμα άνευ λόγου. Δεν πείθονται με τίποτα πως η Κέιτ Μίντλετον είναι ζωντανή, εξακολουθούν να πιστεύουν πως μας έχει αφήσει χρόνους και πως το βίντεο είναι αποτέλεσμα τεχνητής νοημοσύνης. Μάλιστα, αυτή την άποψη την σχημάτισαν γιατί ο Ουίλιαμ δεν βρισκόταν στο πλευρό της στην ανακοίνωση της, λες και είναι σαν τους Χάρι και Μέγκαν που ό,τι κάνουν, το κάνουν μαζί.

Τέλος πάντων μην μακρυγορούμε. Διαβάσαμε και είδαμε πολλά βίντεο που γίνεται απίστευτη υπερανάλυση, διότι απ’ότι καταλαβαίνουμε υπάρχει μπόλικος ελεύθερος χρόνος. Σε ένα χαζό σκρολάρισμα του feed μας στο facebook πέσαμε πάνω σε μία ανάρτηση φίλου, που «δίκαζε» ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου. Προφανώς και μπήκαμε στο προφίλ της και προφανώς αντιληφθήκαμε πως, τελικά, την πιο στιβαρή απάντηση για το κατά πόσο είναι ψεύτικο το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον την έδωσε, ποια, μα φυσικά η Χρυσηίδα Δημουλίδου

Σε μια πρώτη ανάρτηση, η συγγραφέας έγραψε:

ΨΕΥΔΗ & ΔΟΥΛΕΜΑ  

Αλήθεια τώρα πιστέψατε πως το τελευταίο βίντεο  της #ΚέιτΜίντελτον είναι αληθινό; Και μόνο που πίσω από την πλάτη της υπάρχει  η ανθισμένη άνοιξη, μήνα Μάρτη, στο Λονδίνο, μου αρκεί να το αμφισβητήσω. Και είναι αυτή εμφάνιση καρκινοπαθούς που μάλιστα υπόκειται σε χημειοθεραπείες; Με το μαλλί στη θέση του, πλουσιότερο από ποτέ και με τη δροσιά στο πρόσωπο ακόμη και αμακιγιάριστη; Με τη  φωνή σταθερή δίχως ίχνος κομπασμού  να μιλάει για καρκίνο λες και μας λέει πως πέρασε τη μέρα της στο παλάτι; 

Η τεχνολογία κανει  θαύματα πλέον και η εικονική Κέιτι μπορεί να μας πει ότι θελήσουν οι άλλοι. Το  βίντεο αυτό  δημιουργήθηκε με το…#AI !!! – Το ΙΔΙΟ το #AI λέει ότι είναι ΨΕΥΤΙΚΟ!  Και για δείτε τώρα και την Μεγκαν Μαρκλ  να λέει τα ίδια.  Το συγκεκριμένο βιντεάκι που δανείστηκαν , γυρίστηκε καλοκαιράκι πριν 7 χρόνια  απο μια τοπική εκδήλωση Κάτω στα σχόλια έχω αναρτήσει βιντεάκια για του λόγου τα όλοι θες / #Βρετανία #καρκίνος κοινοποιήστε το.

Και επειδή μία ανάρτηση ίσον καμία, προχώρησε και σε δεύτερη, από την οποία απενεργοποίησε και τα σχόλια γιατί ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του.

«Από πότε οι ρίγες ενός πουλόβερ ρίχνουν τη σκιά τους σε παγκάκι που κάθεσαι?», έγραψε, με μία φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον από το βίντεο να συνοδεύει την ανάρτηση. 

Καταλάβατε; Καταλάβατε.