Κάποιος, κακεντρεχής ενδεχομένως, θα σχολίαζε δηκτικά πως «πολύ προετοιμασία πέφτει για 20 μέρες υπόθεση όλες κι όλες». Δεν κάνει, βέβαια, κάτι παράτυπο ο Στέφανος Κασσελάκης. Ανήκει στην ειδική κατηγορία των Ελλήνων Εξωτερικού που μπορεί να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις μέχρι το 38o έτος της ηλικίας του, υπηρετώντας τόσο όσο (20 μέρες δηλαδή).

Ως εκ τούτου, θα προτιμήσουμε να πούμε απλά πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να εκπληρώσει το χρέος του προς τη μαμά-πατρίδα και σε αυτό το πλαίσιο έγινε «προβλεπέ» και τα σχετικά. Ενώ συνεπώς ετοιμάζεται να παρουσιαστεί την Παρασκευή (15/3), στο Κέντρο Πυροβολικού στη Θήβα, πήγε για το τελευταίο ξύρισμα-κούρεμα, για να ναι ΟΚ εμφανισιακά.

Διαδικασία που κατέγραψε μέσω TikTok. Σε εμφανώς χαλαρή διάθεση. Επικοινωνιακά και socialmediaκα άλλωστε βρίσκεται σε υψηλότατο level, ταμάμ με τις απαιτήσεις του «σήμερα» όσο κι αν ξενίζει κάποιους παλαιότερους.

Έτσι λοιπόν, τον βλέπουμε αρχικά να κρατάει αγκαλιά τη σκυλίτσα του, Φάρλεϊ λέγοντάς μας πόσο θα του λείψει. Μετά ζητάει να κουρευτεί… σύριζα, ζητάει και η (μειωμένη πλέον σε έκταση) φράντζα να κλίνει επ’ αριστερά – όπως και η καρδιά, σπεύδει να προσθέσει με νόημα. Τον τρολάρανε κιόλας από το επικοινωνιακό του τιμ παίζοντας ηχητικό background, δις, το «Είμαι φίνο φανταράκι».

Πότε θα το γυρίσει στο «Απολύομαι μωρό μου και τρελαίνομαι» (αφιερωμένο στον Τάιλερ) ούτε που θα το καταλάβουμε, βέβαια. Τρεις εβδομάδες είναι όλες κι όλες, τόσο γρήγορα θα περάσει από το status του «ψαρά» στο «ακούω τα λελεδόνια» και στη «ροζαλία».

Βέβαια για έναν άνθρωπο που έγινε αρχηγός κόμματος με καμπάνια μόλις ενός μηνός και ενώ μέχρι πρότινος τον ήξεραν ελάχιστοι, οι fast track διαδικασίες είναι προφανώς κάτι με το οποίο ειναι απόλυτα εξοικειωμένος.

Δείτε το βίντεο προετοιμασίας για τα «χακί» που ανέβασε στο TikTok ο Στέφανος Κασσελάκης:

@skasselakis

48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα

♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis