Μια ανακοίνωση που έκανε μέσω Instagram ο Snoop Dogg έχει γίνει αιτία να… σοκαριστούν οι εκατομμύρια θαυμαστές του και να τον τρολάρουν όλοι οι υπόλοιποι χρήστες στα social media, όχι πάντως για κακό σκοπό.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, γνωστός εδώ και σειρά ετών για τη λατρεία του στην κάνναβη, δεσμεύτηκε ότι θα σταματήσει το κάπνισμα, χωρίς να διευκρινίζει αν μιλάει μόνο για την κάνναβη, για τη μαριχουάνα ή για το κανονικό τσιγάρο ή για όλες τις μορφές καπνίσματος εκτός της καπνιστής πέστροφας.

«Μετά από πολλή σκέψη και συζήτηση με την οικογένειά μου, αποφάσισε να βάλω τέλος στο κάπνισμα. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άμα τη ανακοίνωση αυτή, υπήρξαν πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις. Κάποιοι εκτιμούν ότι ο Snoop Dogg βρήκε έναν έμμεσο τρόπο για μάρκετινγκ και για την προώθηση της εταιρίας του, Leafs by Snoop.

Άλλοι δεν τον πιστεύουν ή το ρίχνουν στον… χαβαλέ γράφοντας ότι «ο Σνουπ χωρίς καπνό είναι σαν τη Γη χωρίς νερό», ορμώμενοι από παλιότερες δηλώσεις του καλλιτέχνη, σύμφωνα με τις οποίες καθημερινά καπνίζει περίπου 80 τσιγαριλίκια.

Υπήρξαν, τέλος κι αυτοί που πήραν στα σοβαρά τη δέσμευση του Snoop Dogg υποστηρίζοντας ότι ο 52χρονος πια καλλιτέχνης ενδέχεται να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Πηγή: Intronews.gr