Ίσως να είναι ένα μήνυμα από το μέλλον. Ίσως ο μικρός να είναι ένας ιδεαλιστής που οραματίζεται έναν κόσμο όπου η αστυνομία θα χρειάζεται για να μοιράζει αγκαλιές κι όχι δακρυγόνα και ξύλο με το γκλομπ όταν κάποιος διεκδικεί το δίκιο των πολλών.

Ό,τι και να είναι, είναι ένα γλυκό βίντεο από τη Φλόριντα που τραβήχτηκε από την κάμερα του σπιτιού όπου μένει ένα μικρό αγόρι το οποίο ήθελε να δώσει μια αγκαλιά σε έναν αστυνομικό και γι’ αυτό κάλεσε το 911, τον αντίστοιχο αριθμό έκτακτης ανάγκης στις ΗΠΑ που περιλαμβάνει και την αστυνομία μεταξύ άαλλων, και όταν κατέφτασε με το περιπολικό, έτρεξε να τον αγκαλιάσει.

Πριν συμβεί αυτό βέβαια, η μαμά του αγοριού είχε μείνει έκπληκτη που έβλεπε την αστυνομία στην πόρτα της, καθώς ο αστυνομικός της εξηγούσε πως είχε δεχτεί μια κλήση από το σπίτι της. Ευτυχώς, δεν υπήρξε κάποιος πυροβολισμός, όλα κύλησαν σαν να βλέπουμε το ριάλιτι του Κατακουζηνού με τη Βλαχάκη όπου είναι μόνο αγάπες και φιλιά, με τον αστυνομικό να εξηγεί στον μικρό ότι το 911 δεν είναι για να το καλούμε ό,τι ώρα θέλουμε, καθώς ο μικρός του έλεγε με χαμόγελο «ξέρω τον αριθμό σας». Αν δεν είναι η αγκαλιά έκτακτη ανάγκη, τότε τι είναι’

Φήμες λένε ότι μετά από αυτό, ο αστυνομικός βγήκε στην κεντρική πλατεία της Φλόριντα με ταμπέλα που έγραφε «Free Hugs», αλλά ελέγχονται ως ανακριβείς.

Θα θέλαμε επίσης να επεκταθεί αυτό το κόνσεπτ και σε άλλα επαγγέλματα ή γενικά να παρέχει το κράτος υπηρεσίες αγκαλιάς και πατ πατ στην πλάτη σε καθημερινή βάση.