Κυκλοφορεί νέο βίντεο του Ατζαράκη, το βρίσκεις ή εμφανίζεται μπροστά σου, το πατάς και γελάς –ή προβληματίζεσαι. Αυτή είναι η λογική ιντερνετική ακολουθία.

Round 2: Κυκλοφορεί νέο βίντεο του Ατζαράκη μαζί με Κοψιάλη, το βρίσκεις ή εμφανίζεται μπροστά σου, το πατάς, σηκώνεις φρύδι και προβληματίζεσαι. Προβληματίζεσαι γιατί και εσύ, όπως πολλοί άλλοι, διάβασες τα σχόλια. Αυτή είναι μία ακόμη λογική ιντερνετική ακολουθία.

Βλέπετε, ο κωμικός, μαζί με τον influencer (έτσι τον παρουσιάζουν, τι θέλετε τώρα;) αποφάσισαν να ασχοληθούν με τις νέες ταυτότητες και τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργεί από μερίδα του ελληνικού λαού. Και, όχι, «δεν πήγε πολύ καλά αυτό».

Με το σατιρικό τους βίντεο, πάτησαν το μικρό δαχτυλάκι των αρνητών που, με τη βοήθεια του τσιπαρισμένου κινητού τους, σχολίασαν το επικείμενο τσιπάρισμα των ταυτοτήτων και καταδίκασαν τους δημιουργούς του σατιρικού βίντεο σε αιώνια… Ας σταματήσουμε εδώ, δεν είναι ωραίο να ειρωνευόμαστε ό,τι δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Δείτε το βίντεο εδώ

Εμείς, σαν καλοί σερβιτόροι της πραγματικότητας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να σας μεταφέρουμε όσα έχουν συμβεί στα σχόλια του «Νέες Ταυτότητες», να παραθέσουμε μερικά screenshots και να σας πούμε ότι, όλο αυτό που ζούμε, θα έκανε τον Αντρέ Μπρετόν να δακρύσει καθώς η συνεργασία Ατζαράκη-Κοψιάλη κατάφερε να ενώσει αρνητές, ανθρώπους του Θεού και άτομα που κάνουν παράπονα στον κωμικό για την επιλογή του να συνεργαστεί με τον influencer. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τα τελευταία, με όλα τα υπόλοιπα, όμως, ναι.