Αν υπάρχει έστω ένας άνθρωπος που αναρωτιέται τι κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος μετά την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, ξέρουμε. Αν υπάρχουν άπειροι που ψάχνουν πανηγύρι για τις 14 Αυγούστου, που να μην είναι σε νησί, επίσης ξέρουμε.

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος, αποκάλυψε σε ανάρτησή του στο Twitter πως θα κάνει μια εμφάνιση σε πανηγύρι, λίγο πριν τον Δεκαπενταύγουστο παίζοντας δίπλα σε πολύ γνωστό λαϊκό τραγουδιστή.

Πρόκειται για το πανηγύρι της Δεσφίνας όπου θα τραγουδήσει ο Χρήστος Μενιδιάτης. Ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παίξει ντραμς στο πλευρό του και στην ανάρτησή του γράφει “Βοήθειά μου”. Μόνος του πήγε σε τηλεοπτική εκπομπή και εξομολογήθηκε ότι συνεργάζεται με έναν «κορυφαίο δάσκαλο» στα ντραμς, τον Φώτη Γιαννόπουλο, καθώς και ότι «αν τον είχα από τα μαθητικά μου χρόνια δεν θα είχα σπουδάσει», στη συνέχεια αποκάλυψε πώς θα παίξει τελικά ντραμς στο πανηγύρι στη Δεσφίνα.

Όπως είπε, μάλιστα, τον Οκτώβριο-Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το τραγούδι «Αργείς» του συναδέλφου του Χρήστου Αηδόνη στο οποίο ο ίδιος παίζει ντραμς. Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το τραγούδι προέκυψε «όταν καθόμασταν στα υπουργικά συμβούλια επί δεύτερου μνημονίου και δεχόμαστσαν ξύλο χωρίς να μιλάμε. Τότε του είπα “δεν γράφεις κανά στίχο” και έγραψε το τραγούδι αφού του είπα “αργείς”. Τώρα το μελοποίησε και θα το βγάλουμε αλλά πρώτα θέλουμε να το δουλέψουμε πολύ».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε, τέλος, ότι πιθανότατα θα ανοίξει το πανηγυρί με τον Χρήστο Μενιδιάτη με το τραγούδι «Καπετανάκης». Σουρεαλισμός, το νέο κίνημα που υπηρετεί.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τα περασμένα Χριστούγεννα έδωσε μια γεύση από τις ικανότητές του στα ντραμς παίζοντας μαζί με το Νίκο Παπανδρέου και άλλους επώνυμους φίλους τους. Σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έπαιζε τα κάλαντα με το Νίκο Παπανδρέου να είναι στην κιθάρα.