Τι πράγμα και αυτό με την τεχνητή νοημοσύνη, κάθε μέρα βλέπουμε και κάτι καινούργιο. Κάποιες φορές αξίζει τον κόπο, κάποιες άλλες όχι. Για τα όσα δείτε παρακάτω με τους αρχηγούς του ΝΑΤΟ, πραγματικά δεν ξέρουμε αν αξίζει. Αλλά γελάσαμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Όπως λογικά γνωρίζετε όσοι δεν έχετε φύγει ακόμα για διακοπές και δεν έχετε ζωή, στο Βίλνιους της Λιθουανίας είναι συγκεντρωμένη από χθες, Τρίτη, η προσοχή όλου του πλανήτη. Ή και όχι. Εκεί, φίλες και φίλοι, ιδρωμένοι από την αφόρητη ζέστη, πραγματοποιείται η Σύνοδος Κορυφής των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ με βασικό θέμα συζήτησης αυτό της Ουκρανίας.

Για εμάς τους γνήσιους Έλληνες, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ε, δεν ήθελαν και πολύ όσοι δεν έχουν τι να κάνουν και ασχολούνται με τα προγράμματα AI, έβαλαν τους αρχηγούς του ΝΑΤΟ να χορέψουν τον χορό της τεχνητής νοημοσύνης. Έτσι, γεννήθηκε το βίντεο για τα κράτη-μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Οι ηγέτες των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ άλλαξαν ριζικά, με Εμανουέλ Μακρόν να γίνεται «Ναπολέων». Ο Τζάστιν Τριντό του Καναδά κάνει βόλτες στους πάγους, ο Όλαφ Σολτς είναι ντυμένος με στολή παραλλαγής, ο Τζο Μπάιντεν, 100% Αμερικανάκι, λέει «είναι η ώρα του ΝΑΤΟ, Τζακ», ο Ρίσι Σούνακ είναι χειριστής τεθωρακισμένου, η Τζόρτζια Μελόνι, εντελώς ψύχραιμη, κρατάει ένα οπλοπολυβόλο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στέκεται μπροστά σε ένα αεροπλάνο και Κυριάκος Μητσοτάκης φουσκώνει από υπερηφάνεια σαν αρχαίος πολεμιστής μπροστά από τανκ.

Wait, what?