Είπαμε να βάλουμε τον Φιλ Κόλινς στο παιχνίδι γιατί είναι από τους πιο γνωστούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι καλύτερος ντράμερ από άλλους, λιγότερο γνωστούς στο ευρύ κοινό όπως είναι, για παράδειγμα, ο Μπαντι Ριτς. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τον Τζον Μπόναμ στον τίτλο, θα μας πείτε. Σύμφωνοι, ας πάμε με τον ντράμερ των ξακουστών Genesis όμως και ας τελειώνουμε με τις συγκρίσεις γιατί το θέμα μας είναι άλλο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μας χαιρετάει, αφήνει το ΠΑΣΟΚ που τόσο αγάπησε σε μία κίνηση που αφήνει πίσω της γυαλιά, καρφιά και ένα (έντονο μπορεί και όχι) κατά καιρούς πολιτικό αποτύπωμα.

Με δημόσια επιστολή του, μάλιστα, ενημέρωσε ότι αποχωρεί τόσο από τα όργανα, όσο και από το ίδιο το κόμμα που έγραψε ιστορία. Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνεία της απόφασής του καθώς ξεκαθαρίζει ότι οι λόγοι που φεύγει από το κόμμα με το οποίο διετέλεσε βουλευτής και υπουργός επί σειρά ετών, είναι «αμιγώς πολιτικοί». Ακόμα αναφέρει ότι έχει ενημερώσει για τους λόγους της απόφασής του τον Νίκο Ανδρουλάκη, με «άκρως εμπιστευτική επιστολή». Κλάσιφαϊντ, που λένε και στο χωριό σας.

«Από σήμερα παραιτούμαι από όλα ανεξαιρέτως τα όργανα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στα οποία συμμετέχω. Παραιτούμαι επίσης από την ιδιότητα του μέλους του κόμματος. Οι λόγοι της παραίτησής μου είναι αμιγώς πολιτικοί και τους εξέθεσα με μία άκρως εμπιστευτική επιστολή σήμερα προς τον Πρόεδρο του Κινήματος.

Εύχομαι στον Πρόεδρο, τα στελέχη και τα χιλιάδες μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καλή επιτυχία στον αγώνα και τις προσπάθειές τους.

ΥΓ: Για τα μέλη, τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που με αγάπησαν και αγάπησα: η απόφασή μου αυτή είναι για καλό και πάνω απ΄ όλα είναι πεντακάθαρη», έγραψε αλλά η αλήθεια είναι ότι, αυτό που μας τρώει, είναι το μέλλον του.

Τι θα κάνει λοιπόν ο Ανδρέας Λοβέρδος από εδώ και πέρα; Ελάτε τώρα, όλοι ξέρουμε ότι θα αφοσιωθεί στη μουσική και πιο συγκεκριμένα στα ροκοτσιφτετέλια.

Αντίο, Ανδρέα Λοβέρδο. Αντίο και σε ευχαριστούμε για αυτό το υπέροχο βίντεο.