Κάθε χρόνο που βλέπουμε τα trailer για τους συμμετέχοντες στο Survivor, πιστεύουμε ότι οι σεναριογράφοι του ριάλιτι έχουν ξεπεράσει τους εαυτούς τους και έχουν πετύχει να κριντζάρουμε και να νιώσουμε κάμπιες στο στομάχι μας αντί για πεταλούδες. Κάθε χρόνο όμως, φροντίζουν να μας αποδείξουν ότι μπορούν και χειρότερα.

Σε αυτό το ριάλιτι που, κακά τα ψέματα, είναι το μοναδικό που έχει αντέξει και δεν έχει πάρει downvote από το τηλεοπτικό κοινό, θα δούμε φέτος την Κατερίνα Δαλάκα να δηλώνει πως δεν έχει ζωή και να πηγαίνει για 4η φορά στο ριάλιτι που πέρσι την έδιωξε – το οποίο μας θυμίζει τι κάνουμε εμείς με τις τοξικές μας σχέσεις – την Ασημίνα Χατζηανδρέου να την κοντράρει κάνοντας το 3/3 σερί Survivor, τον mr. Supertoxic Αλέξη Παππά και τις Μαρία Αντωνά-Όλγα Πηλιάκη να παίρνουν τη σκυτάλη από Σοϊλέδη-Χανταμπάκη.

Εκεί όμως που φαίνεται ότι θα θελήσουμε να γδάρουμε τα μάτια μας, είναι με τους Μαχητές. Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε το trailer της παρουσίασης τωνε είναι το ήμισυ του τίποτος.

Δε φτάνει που θα υποβάλλουν εαυτούς στη δοκιμασία της αφαγίας και του να ακούνε τα αστεία του Λιανού, έπρεπε να αποδεχτούν και το σενάριο που τους έδωσε η παραγωγή. Έτσι, φτάσαμε να δούμε έναν να παρουσιάζεται με τρόπο που θύμιζε Undertake από το Smackdown, έναν αθλητή πολεμικών τεχνών που τον έντυσαν Τζέραλντ Μπάτλερ στους 300, έναν από τα σκωτσέζικα Highlands που παρουσιάστηκε με κιλτ και προφορά Πετούλα Ρουφινγκστόουν και μία που στην ζωή της βοηθάει γυναίκες να κάνουν ωραίους γλουτούς, αλλά στο Survivor θα καταστρέφει τα όνειρα.

Να είναι καλά ο κ. Ατζούν που φροντίζει να διατηρήσουμε τη σιλουέτα και με αυτά τα trailer σιγούρεψε πως θα βγάλουμε από το στόμα όσα φάγαμε στις γιορτές. Κι η αλήθεια είναι πως το παρακάναμε με τα μελομακάρονα. Ευχαριστούμε Survivor!