Με ζακέτα ή χωρίς, σχεδόν 3,5 μήνες μετά την καταπληκτική τους συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου, στην πιο πρόσφατη ζωντανή τους εμφάνιση στην Αθήνα, ο Blend Mishkin και οι Roots Evolution θα εμφανιστούν το Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου στο roof stage του Gazarte. Μαζί του η αγαπημένη μας Sugahspank και ο BnC για τις απαραίτητες feel good μελωδίες ώστε η μετάβασή μας στις χαμηλότερες θερμοκρασίες να γίνει αργά και ανώδυνα.

Ο Blend Mishkin, παραγωγός, DJ και μουσικός και record label manager, είναι ίσως ο σημαντικότερος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην παγκόσμια Reggae σκηνή και οι συνεργασίες του το αποδεικνύουν με τους Carlton Livingston, Screetchie Dan, Tippa Irie, Jamalski, Gappy Ranks και  Skarra Mucci είναι μερικές από αυτές. Με λίγα λόγια, ήταν επόμενο να βρεθεί στο Clap Hands.

Λίγο πριν βρεθεί στην ταράτσα του Gazarte μαζί με την επταμελή μπάντα Roots Evolution, την Sugahspank και τον BnC για ένα μουσικό ταξίδι στην Reggae, την Soul και το Hip Hop, δανειζόμαστε τον Blend Mishkin και του «κλέβουμε» λίγη από τη μουσική του σοφιά, ζητώντας από εκείνον να μας ετοιμάσει μία λίστα με τα αγαπημένα του κομμάτια. Για περισσότερες λίστες, ακολουθήστε μας στο Spotify.

Βρείτε τον Blend Mishkin σε Facebook και Instagram

Τα παράπονά σας, τις προτάσεις σας και τις ευλογίες σας στο kdedes@tncgroup.gr. Cheers!