Λίγο πριν το τέλος. Αρκετά σκοτεινή εισαγωγή. Ας δοκιμάσουμε ξανά. Λίγο πριν το τέλος του Σεπτεμβρίου και την κάπως βάρβαρη μετάβασή μας στο χειμώνα, το Clap Hands επιστρέφει για να μας βοηθήσει να κατεβάσουμε τα χειμερινά μας ρούχα και να φορέσουμε τα ακουστικά για τις πρώτες, κάπως δροσερές μας βόλτες. Στα ακουστικά μας το Παιδί Τραύμα, με το Σαν Ιχθύς και τις υπόλοιπες επιτυχίες του που θα μας συντροφεύουν καθώς πατάμε με τις φθαρμένες σόλες των παπουτσιών μας τα ξεραμένα φύλλα στο δρόμο.

Πριν περάσουμε στη λίστα που μας ετοίμασε για το vol.26, ας γνωρίσουμε καλύτερα τον καλεσμένο μας καθώς θα έχετε την ευκαιρία να τον ακούσουμε και από κοντά σε λίγες μέρες από τώρα, την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στην ταράτσα του Gazarte με το full band σχήμα του σε μία συναυλία που θα συζητηθεί.Το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Η πραγματική του ταυτότητα παραμένει μυστική. Τον Οκτώβρη του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις», συνοδευόμενο από ένα εγχειρίδιο απόκτησης υπερφυσικών δυνάμεων.

Τον Σεπτέμβρη του 2020 κυκλοφόρησε o δεύτερος δίσκος του «Θα Καταστρέψω τον Κόσμο». Το άλμπουμ βασίζεται στην αληθινή ιστορία ενός παρανοϊκού εγκληματία που συνελήφθη στα μέσα της δεκαετίας του 1990. Στο πλαίσιο του Upstairs Sessions, το Παιδί Τραύμα έρχεται και μας θυμίζει πως ποτέ δεν ήταν μόνο ένας, αλλά πολλοί. Με δύο δίσκους στο ενεργητικό του και ανανεωμένη σύσταση, θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο κομμάτι από τα «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις» και «Θα Καταστρέψω τον Κόσμο», ενώ δε θα λείψουν οι μουσικές εκπλήξεις.