Η Παρασκευή είναι μια μέρα που από τη φύση της, αποπνέει ένα αίσθημα ελευθερίας. Το ίδιο αποπνέουν και οι Souled Out από την Θεσσαλονίκη οι οποίοι είναι οι καλεσμένοι μας στο vol.19. Τους ζητήσαμε -όπως κάνουμε πάντα- δέκα τίτλους τραγουδιών και εμείς με τη σειρά μας, συμπληρώσαμε άλλα πέντε, ολοκληρώνοντας έτσι τη λίστα του τριημέρου. Πριν περάσουμε στη λίστα, όμως, ας γνωρίσουμε την μπάντα που λατρεύει και τη soul και τη funk, καλύτερα.

Οι Souled Out είναι ένα πενταμελές μουσικό σχήμα από τη Θεσσαλονίκη, που σχηματίστηκε στα τέλη του 2013 με σκοπό να εξερευνήσει τους ήχους της soul/r’n’b μουσικής. Το γκρουπ την τωρινή του σύνθεση αποτελείται από τους: Αλεξάνδρα Σιετή (φωνή), Τάσο Κορκόβελο (πλήκτρα), Πάρη Παπαδόπουλο (κιθάρα), Τάσο Βενετικίδη (μπάσο), Κώστα Αναγνώστου (τύμπανα). Μέλη της μπάντας έχουν συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες της χώρας όπως Διονύσης Σαββόπουλος, Koza Mostra, Μόνικα Χριστοδούλου, Λάργκο. Χαρακτηριστικά των Souled Out είναι τα, γεμάτα κέφι, χορευτικά live όπου κανείς μπορεί να αφεθεί σε ρυθμούς funk, soul, disco κ.α. παλιών και νέων επιτυχιών.

Το σχήμα έχει συμμετάσχει στο opening party του In-Edit Festival στο Ολύμπιον το 2014, καθώς και στο πάρτυ τελετής λήξης του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με μεγάλη επιτυχία. Επίσης έχει εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα (Bikes and Blues Festival, Thessaloniki Beer Festival, Thessaloniki Street Food Festival, River Party, κα). Πλέον παράλληλα με τα live σε φεστιβάλ και μαγαζιά σε όλη την Ελλάδα, το γκρουπ εμφανίζεται ως resident band γνωστών συναυλιακών χώρων της συμπρωτεύουσας (Δέντρο στο Bar, Malt ’n’ Jazz, Καφωδείο Ελληνικό, κτλ). Χαρακτηριστική είναι η εμφάνιση των Souled Out στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Μαλδίβες νήσους την Πρωτοχρονιά του 2019, όπου η μπάντα έδωσε συναυλίες στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για τη νέα χρονιά. Τον τελευταίο καιρό το σχήμα ηχογραφεί δικό του υλικό, με σκοπό την κυκλοφορία προσωπικού δίσκου μέσα στο 2021. Το πρώτο τους single με τίτλο “Let Me In Your Heart” κυκλοφορεί ήδη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και το official music video του μπορείτε να το απολαύσετε στο κανάλι τους στο YouTube.

Βγάζουμε από την τσάντα μας τον μαρκαδόρο υπογράμμισης: Στις 2 Ιουλίου, οι Souled Out θα εμφανιστούν στο Gazarte. Για περισσότερες λίστες, ακολουθήστε μας στο Spotify.

Βρείτε τους Souled Out στο Facebook και το Instagram

Τα παράπονά σας, τις προτάσεις σας και τις ευλογίες σας στο kdedes@tncgroup.gr. Cheers!