Γεννημένος στην Ελλάδα, ο Ελληνογάλλoς Georges Perin (Γιώργος Περίν), είναι τραγουδιστής και λάτρης της funk, της soul και της R&B μουσικής. Από το 1994 και ως μέλος σε πολυάριθμες μουσικές μπάντες (Kashmir, Nasa Funk, Cayetano live band μεταξύ άλλων) αλλά και μέσω διαφορετικών μουσικών συνεργασιών, έχει παίξει σε εκατοντάδες συναυλίες εντός και εκτός της χώρας μας.

Είναι επίσης ιδρυτής και ιδιοκτήτης του WeFunk! records, εν εξακολουθεί να εργάζεται ως recording artist με 65 κυκλοφορίες στο ενεργητικό του. Παίζει φυσαρμόνικα και talkbox, έχοντας καταφέρει η δουλειά του να ακουστεί στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς του κόσμου, όπως το BBC1-UK.

Μπορεί να λέει περήφανα πως είχε ανοίξει μαζί με την μπάντα του την συναυλία του James Brown και πως έχει μοιραστεί τη σκηνή με τους David Garibaldi (Tower of Power) και τους Dr. Feelgood. Στην Ελλάδα, είναι πολύ πιθανό να τον έχετε ακούσει στο κομμάτι Ό,τι έχουμε είμαστε εμείς από τα Βόρεια Αστέρια.

Ζητήσαμε από τον Γιώργο δέκα τίτλους τραγουδιών και μας έκανε το χατίρι επιλέγοντας τα εξής τραγούδια: Janelle Monae feat Big Boi – Tightrope, Erykah Badu – Didn’t Cha Know, Terrace Martin feat Lalah Hathaway & Rapsody – Intimidated, Cameo – Funk Funk, Jacob Collier feat JoJo – It Don’t Matter, obert Glasper feat H.E.R – Better Than i Imagined, El Debarge – i like it, Anderson Paak – The Bird, Prince – Do Me Baby, Fkg & Masego – Tadow. Για να τηρήσουμε τις παραδόσεις, συμπληρώσαμε και εμείς άλλα πέντε. Ακολουθήστε μας στο Spotify για περισσότερες λίστες.

Βρείτε τον Georges Perin στο Facebook και στο Instagram.

Τα παράπονά σας, τις προτάσεις σας και τις ευλογίες σας στο kdedes@tncgroup.gr. Cheers!