Το βράδυ της Κυριακής έγινε ένα παράνομο παρτάκι σε γνωστό ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού. Τι κι αν από το Σάββατο όλη η χώρα βρίσκεται σε καθολικό lockdown εξαιτίας της πανδημίας του  κορονοϊού, κάποιοι φαίνεται να μην ενοχλούνται και κλείνουν πριβέ πάρτι σε ρετιρέ ξενοδοχείων. Στο συγκεκριμένο πάρτι δε, συμμετείχαν και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γιατί δεν αντέχεται η παλιοζωή στις μονοκατοικίες που τους πληρώνει ο Ολυμπιακός και ήθελαν να ξεχάσουν τα παιδιά. Άσε που είχαν και αυτό το ματς με τον ΟΦΗ που τους εξάντλησε ψυχικά.. Τα πρώτα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για επτά ποδοσφαιριστές, στην συνέχεια όμωςμε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκαθάρισε ότι τρεις ποδοδφαιριστές έδωσαν “το παρών”, οι Ρούμπεν Σεμέδο,  Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε, οι οποίοι και κλήθηκαν σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο.

Στο σημείο μετέβησαν λίγο μετά τις 02:30 δυνάμεις της αστυνομίας όπου και εντόπισαν 31 άτομα, γυναίκες στην πλειοψηφία τους, αλλά επειδή δεν γινόταν να πάνε με άδεια χέρια στο πάρτι, κέρασαν από 30 πρόστιμα των 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας. Στην διοργανώτρια δε, έκοψαν ένα τριχίλιαρο για να έχει να το θυμάται. 

Όσο χιουμοριστικά κι αν προσπαθούμε να το προσεγγίσουμε, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε ότι εν μέσω πανδημίας και lockdown, δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε παράνομα πάρτι.