Η σειρά που θα έπρεπε να συνταγογραφείται για την αντιμετώπιση χωρισμών και άλλων καταστάσεων, κλείνει σήμερα 26 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου. Είτε τα έβλεπες τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου μετά τα στρουμφάκια, είτε τα ανακάλυψες φοιτητής όταν καιγόσουν στο Netflix, σίγουρα έχεις δει και έχεις γελάσει με τα “Friends”. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να ανήκεις σε αυτούς που τα βλέπουν καθημερινά χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Με το φαγητό, στο κρεβάτι πριν κοιμηθείς, στο κρεβάτι όταν ξυπνάς, όταν μαγειρεύεις ή  όταν κάνεις μπάνιο. 

Υπάρχει βέβαια η περίπτωση να ανήκεις σε αυτούς του περίεργους ανθρώπους που δηλώνουν πως δεν έχουν δει ποτέ τη σειρά. Ενημερωτικά, κανείς δεν σας πιστεύει αλλά έστω ότι είναι αλήθεια, δεν είναι ποτέ αργά. Μπορείτε να τη ξεκινήσετε τώρα, να ευχαριστήσετε το Θεό γι’ αυτό το δώρο και μετά ζητήστε συγγνώμη από τους εαυτούς σας που ζούσατε στο σκοτάδι τόσα χρόνια.

Για όλους τους νορμάλ ανθρώπους που έχουν δει 20-30 φορές τη σειρά, η αναμονή καλά κρατεί για το επεισόδιο Reunion καθώς λόγω κορονοϊού έχουν παγώσει σχεδόν τα πάντα.  Λίγη υπομονή ακόμα!