Γουστάρεις το ουίσκι γύρω απ’ τη φωτιά; Γουστάρεις να καπνίζεις την πίπα σου στην κουνιστή σου πολυθρόνα χαζεύοντας απ’ τη βεράντα σου τις μεγάλες πεδιάδες; Γουστάρεις το άρωμα, την αίσθηση, την ανεμελιά μιας καουμπόικης ζωής; Μαζί σου!

Η πρώτη σου επιλογή είναι να γίνεις όντως καουμπόης. Να πας στις ΗΠΑ με αεροπλάνο, μετά να πας πίσω μια διακοσαριά χρόνια με χρονομηχανή, και να μπορέσεις έτσι να ζήσεις στον κόσμο που σ’ αρέσει. Αδυναμίες αυτής της ιδέας; Μόνο δύο. Πρώτον, είναι πολύ πιθανό να πεθάνεις με τις μπότες σου στα πόδια. Δεύτερον, δεν υπάρχουν χρονομηχανές! Αλλά μη σκας, γιατί έχεις και δεύτερη επιλογή. Για έλα να σου δείξουμε κάτι…

Ναι, είναι σαπούνια. Αλλά τι σαπούνια; Σαπούνια που θα σε κάνουν να μυρίζεις (μάντεψε!) αλκοόλ, άγρια δύση και εξάσφαιρο. Ή, με πιο “αρωματικούς” όρους: ουίσκι, φωτιά και μπαρούτι!

Ψήθηκες λίγο; Άκου κι αυτό: φέρνουν σε επιτυχία την αποστολή τους, να σε καθαρίσουν! (Από βρομιές βρε, τι φαντάστηκες;). Κι επιπλέον, μπορεί να έχουν αυτό τον άπαιχτο συνδυασμό αρώματος, αλλά είναι εντελώς φυτικά. Θα ‘σαι ο σερίφης ή ο ντεσπεράντο με το πιο μαλακό και καθαρό δέρμα, αλλά την πιο “σκληροκαριόλικη” μυρωδιά δυτικά του Πέκος! Λοιπόν, τρυφερό πόδι; Τα θες; (Αν τα θες, ρίξε μια ματιά στο κάρο με τα σαπούνια του Dr. Outlaw). 

Πέρα απ’ την πλάκα, το μόνο πρόβλημα που υπάρχει μ’ αυτά τα σαπούνια είναι ότι είναι τόσο όμορφα, που δεν θα θες να τα χαλάσεις! Όμως όταν επιτέλους τα βάλεις στο νερό θα καταλάβεις. Πάμε Ντόλη!

Υ.Γ. Και το ίδιο άρωμα κυκλοφορεί (ελεύθερο ακόμα!) και σε άλλα προϊόντα: κολόνιες και σαπούνια για τα χέρια. Στο κάρο, γρήγορα!

(-Θεραπεύει και τους κάλους των ποδιών;

-ΚΥΡΙΩΣ τους κάλους των ποδιών!)