Ο Notis είναι ο ταξιτζής της πίστας. Έχει άποψη για όλα γιατί έχει σπουδάσει το πεζοδρόμιο, εκεί που ανδρώθηκε έχοντας πλέον χιλιάδες φανς. Γενικά, δεν είναι καθόλου γραφικός τύπος. Η λογική του τον οδηγεί πάντα σε ασφαλή συμπεράσματα, κάτι που του επιτρέπει να αγαπά τον Έλληνα συνάνθρωπο του. O Notis, έχει ανακαλύψει ζωή σε άλλον πλανήτη, κάτι που επιβεβαιώνει το γούστο του στα γυαλιά ηλίου και δεν ψαρώνει με Παρθενώνες, μιας και ξέρει τι μας κρύβουν.

Αυτή η περσόνα που από αστεία έγινε αστεία-επικίνδυνη, έχει σήμερα γενέθλια και εμείς το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, καθώς και να θυμηθούμε σαν όνειρο τις ό,τι να ναι ατάκες του.

1. Ο Notis δεν έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, αρκεί να μην ενοχλούν.

“Είχα πάθει σοκ όταν κάποια στιγμή πριν από δέκα χρόνια βρίσκομαι σε φανάρι και είδα δύο αγόρια και κρατιόντουσαν από το χέρι. Μου φάνηκε πολύ αντιαισθητικό, εμετικό, αφύσικο”. 

Πες μας Notis τα δικαιώματα μας, για να ξέρουμε που πάμε:

2. O Notis δεν νιώθει μοναδικός μιας και έχει φίλους εξωγήινους. 

“Δεν έχουν φτιάξει την Ακρόπολη εξωγήινοι. Εμάς έχουν φτιάξει εξωγήινοι. Όλους μας. Αυτό που αποκτήσαμε από τη μια στιγμή στην άλλη, ο άνθρωπος ο οποίος βρισκόταν σε μια παλαιολιθική εποχή και απότομα σε πολλά μέρη της γης απέκτησε απίστευτη γνώση. Πειραματόζωα είμαστε, υβρίδια. Κυκλοφορούν στον κόσμο εξωγήινοι. Ενδεχομένως κάνουν επισκέψεις στη γη νοήμονα όντα“. 

 
3. Στα νιάτα του ο μεγάλος τραγουδιστής οργάνωνε αντιπολεμικές πορείες.
 
“Δεν φταίνε οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν. Είναι ριψάσπιδες. Φεύγει από τη χώρα σου όταν μπει ο εχθρός, με τον αδελφό σου θα κοιτάξεις να συμφιλιωθείς. Ο σημερινός Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Οι άνθρωποι αυτοί γεννοβολάνε, σε λίγο θα γίνει μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος”.
 
 
4. Ο Νotis ΔΕΝ είναι φασίστας.

“Η δικτατορία που ζούμε είναι υπαρκτή. Επιβάλλεται να στηρίζετε τη Χρυσή Αυγή, διότι αυτή έχει μέσα και την αυγή”.

και συνεχίζει…

“Ρε δεν πα να γαμηθούνε αυτοί που λένε ότι είμαι χρυσαυγίτης. Εγώ είμαι ο Notis Σφακιανάκης. Έλληνας μόνο”.

 
5. O Notis είναι φυσικός.
 
 “Έχω αποκτήσει την καλύτερη σχέση με αυτόν τον παλιόπουστα που λέγεται Μέρφι. Μέρφι μη σου γαμήσω σήκω και φύγε”.
 
https://www.youtube.com/watch?v=2zYvyzesNx4
 
*Σαν bonus βάζουμε τη δήλωση του Αντώνη Κανάκη που έδωσε τη λύση στον εθνικό μας σταρ που αφού κατακεραυνώνει όλους τους εκτός συνόρων πήγε και έγινε sold out στα Τίρανα, με 150 ευρώ εισιτήριο.
 
“Το μόνο αντίδοτο στον ρατσισμό είναι τα φράγκα”.