Σ’ αρέσουν τα ταξίδια στο χιόνι; Είσαι χειμερινός τύπος; Πάντα ήθελες να ζήσεις μια περιπέτεια στους πάγους; Λοιπόν, αδερφέ ξανασκέψου το, γιατί σ’ όλο αυτό το λευκό παραμύθι σου υπάρχει ένα μελανό σημείο. Το φαΐ!

Δεν θα στο κάνουμε λιανά εμείς. Θα στο κάνει ο Κύπριεν Βερσό. Αυτός είναι ο Κύπριεν Βερσό…

…και ζει το όνειρό σου. Είναι ερευνητής στην Ανταρκτική και ζει την περιπέτεια στους -70 βαθμούς Κελσίου. Αποκλεισμένος φυσικά, αφού κανένας κινητήρας δεν του κάνει το χατήρι να δουλέψει σε τέτοιο κρύο. Οπότε, για να κάνει και μια μικρή εξοικονόμηση ενέργειας, ο τύπος αποφάσισε να μαγειρέψει έξω. Στη φύση. Πήρε τα σύνεργά του, φόρεσε τα (3, 4, 5…) εσωθερμικά του, μπουφάν, γάντια, βγήκε. Δοκίμασε να μαγειρέψει. Ξέρει τι κατάφερε; Αυτό!

Κι αυτό!

Ντάξει, για ντεκόρ στο σπίτι καλό είναι. Ψαρωτικό. Αλλά δεν τρώγεται! Παρακάτω μπορείς να δει πόσο ωραίο αγαλματάκι κάνανε τ’ αυγά που ήθελε να φάει για πρωινό…

η μαρμελάδα στο ψωμί…

Και το καλύτερο απ’ όλα! Αν βγεις έξω με τη μερέντα (ντάξει, τη Νουτέλα) να τρέχει απ’ το ψωμί σου, εκείνη θα μπορέσει να το κρατήσει στον αέρα! Τρομερό;

Μπα, σιγά το τρομερό. Τι να την κάνεις τη μερέντα άμα δεν τρώγεται; Απάντα εσύ φίλε προβοκάτορα, εμείς πάμε να φάμε μερέντα και ν’ ανάψουμε καλοριφέρ. Ψοφήσαμε στο κρύο με τέτοιες φώτο!