Όταν το Hollywood λυσσάει στα social media με selfie σε χλιδάτα ξενοδοχεία και εστιατόρια  φορώντας περιουσίες και οδηγώντας μικρές θαλαμηγούς, υπάρχουν κάποιοι όχι φτωχοί αλλά ίσως τίμιοι, που ρίχνουν πόρτα στις απανταχού εφαρμογές.
|
Οι παρακάτω τύποι, έχουν φήμη, δόξα και λεφτά, δεν έχουν όμως ιδέα από υπολογιστές και internet.

1. Σε μια συνέντευξη της το 2010, η συμπαθής Ryder Winona είπε ότι δε χρησιμοποιεί  το διαδίκτυο και ότι σχεδόν ΠΟΤΕ δεν έχει ανοίξει υπολογιστή! “Ενημερώνομαι για τα email μου, μέσω του BlackBerry μου. Δεν έχω διαβάσει ποτέ κάποιο blog”. Άσε μας κουκλίτσα μου…

2. Η φρεσκοχωρισμένη πρέσβειρα Angelina Jolie, δεν τη ψήνει η φάση Internet με τίποτα! Τριγυρνά σε Βιετνάμ και Αφρική και δε δίνει δεκάρα σου λέει για τον Δυτικό πολιτισμό. Το 2011 μόνο καταδέχτηκε να μιλήσει για την εμπειρία της, όταν περιηγήθηκε πρώτη και τελευταία φορά στο Amazon.com και έχασε την μπάλα. “Όλα στο μυαλό μου ήταν διάσπαρτα. Θα επιμείνω στους καταλόγους”. Τι να έπαιξε άραγε με το shopping therapy μετά τον χωρισμό; ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΤΗΝ DIOR H ANGELINA!

3. Ο υπερδιάσημος Brant Pitt, που παρόλα αυτά κατάφερε να γίνει ο κύριος της κυρίας, έχει και αυτός μια ταπεινή σχέση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ούτε twitter σου λέει, επίπεδο κάτω από ένα. Δε θέλει να παρασυρθεί, δε θέλει να ξέρει, είναι του διαβόλου. “Σκάει” τα τσιγάρα του και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

4. Ο Elton John, είναι αυτός που στα social θα αποκαλούσαν hater. Θεωρεί, ότι το διαδίκτυο πρέπει να κλείσει για πέντε χρόνια, μιας και η μουσική υποφέρει εξαιτίας του. “Ας βγούμε στους δρόμους να διαμαρτυρηθούμε αντί να σερφάρουμε στο internet από το σπίτι μας”, δήλωσε στο The Sun. Εδώ δε βγαίνουμε για άλλα και άλλα Elton μου…

5. Ο κύριος Nespresso που έχει κάνει τον χρόνο κολλητό του και ούτε που το αγγίζει, δε γουστάρει τα πολλά πολλά με Facebook και Twitter.  O George Clooney δήλωσε στο Esquire: “Νομίζω ότι όποιος διάσημος είναι στο twitter είναι βλάκας”. Υπάρχουν Γιώργο μου και αυτοί που δεν είναι, αλλά παραμένουν βλάκες.

6. Το κορίτσι μου μίσησε ο μισός γυναικείος πληθυσμός, όταν φίλησε τον Ryan Gosling στο Ημερολόγιο, Rachel McAdams δηλώνει παντελώς άσχετη με το sport του διαδικτύου. Το 2009, μας εκμυστηρεύτηκε ότι ακούει ειδήσεις από το ραδιόφωνο και ότι δεν έχει τηλεόραση. «Με τα email τα πράγματα είναι πραγματικά δύσκολα». ΔΕΝ ΣΕ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ!

7. Αυτό δεν το περιμέναμε! Ο Eminem,δηλώνει παρθένος στο Internet και έτσι θέλει να παραμείνει. Ο λόγος; “Αν μάθω πώς να χειρίζομαι έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, θα αρχίσω να διαβάζω όλα τα σχόλια που γράφονται για εμένα. Αυτό θα με τρελάνει!”. Καλά μην τρελαίνεσαι!

8. Μας άρεσε η δήλωση του Jake Gyllenhall και θα την χειροκροτήσουμε. Απογοητευμένος, με το πώς αποξενώθηκαν οι άνθρωποι και πως τα κινητά έγιναν πιο ενδιαφέροντα από τους γύρω μας, δήλωσε: “Ψάχνουμε κάτω! Κανείς πλέον δεν κοιτάζει ψηλα!”.

9. Η νέα και ωραία Jennifer Lawrence, δύο χρόνια πριν μίλησε στο BBC Radio 1, για τον τοίχο που έχει υψώσει απέναντι από πολλούς ιστότοπους. “Δεν είμαι καλή στα τηλέφωνα και στην τεχνολογία. Έχω πρόβλημα με τα email μου και το Twitter είναι κάτι το αδιανόητο για εμένα”. Η Jennifer, δεν ήξερε τι είναι και camera βέβαια, όταν ξάφριζε τα μαγαζία και την καμάρωνε όλος ο πλανήτης, σε ένα ρόλο ζωής!