O υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος δήλωσε ξεκάθαρα (και ξεδιάντροπα) ότι οι βουλευτές θα εξαιρεθούν από τις μειώσεις συντάξεων που προβλέπει το νέο ασφαλιστικό. Αυτή η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα γραφεία του Provocateur (καλά, όχι και τόσο, τους ξέρουμε) και μας ανάγκασε να κάνουμε διεξοδική έρευνα, ώστε να αποκαλύψουμε και που αλλού έχουν απαλλαγή οι Έλληνες βουλευτές.

Περιμέναμε ότι οι 300 πιο άξιοι άνθρωποι της χώρας αυτή τη στιγμή θα είχαν τόσο ευνοϊκή μεταχείριση, αλλά όχι και ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή στο Porn το Hub ρε παιδιά. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ: ΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΕ; 

Ο καθέ εκλεγμένος από τον λαό, πρέπει να ξεκουράζει σώμα και πνεύμα για τις μελλοντικές διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ που ακολουθούν, σωστά; Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει στο νου του και τα 300 ψωροευρώ της ξαπλώστρας, ενώ ταυτόχρονα προβλέπεται και πρόστιμο το 60πλάσιο της ξαπλώστρας σε όποιον παίξει ρακετιά στα 200 μέτρα από τον βουλευτή.

Είναι αδιανόητο ένας υπουργός να μην ξέρει τι παίζει στο εξωτερικό και το πως κυβερνάει την Αμερική ο Πρόεδρος Frank Underwood. Δεν γίνεται να περιμένει πότε θα κυκλοφορήσει τσαμπέ η 4η σεζόν από το “gamato”, για να μάθει τι τρέχει με το ΝΑΤΟ. Από την άλλη το PornHub, με την λειτουργία Virtual Reality του δίνει ιδέες για το τρισδιάστατο γλέντι στους δανειστές.

Δεν φτάνει που πατάνε το πόδι τους σε ιερό ναό, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, θέλετε να ξοδέψουν κι ένα τσούρμο κέρματα σε κεράκια; Κάτι τέτοια δεν μας έφεραν εδώ που μας έφεραν; Ξεχνάτε τις ασυδοσίες της προηγούμενης κυβέρνησης στα παγκάρια; Αν πλήρωναν το κάθε καντήλι που τρώνε καθημερινά θα είχε χρεοκοπήσει κι άλλο η χώρα.

Η δωρεάν ενημέρωση είναι καθήκον και πόσο μάλλον όταν μιλάμε για εκπροσώπους του λαού. Είναι αναγκαίο να μάθουν την προφητεία του Άγιου Παΐσιου για την Ρωσία για να ξέρουν πώς το ξανθό γένος θα κινηθεί σε πιθανό πόλεμο. Μην αναφερθούμε στα καφριλίκια της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, όταν ο Λοβέρδος διάβαζε τρεις αθλητικές εφημερίδες (Φως των Σπορ, Πρωταθλητής, Γαύρος), για να μάθει αν θα παραμείνει ο Τάκης ο Λεμονής.

Η βραδινή έξοδος είναι και αυτή στο πρόγραμμα και σίγουρα δεν βγαίνεις αν πληρώνεις μπουκάλι, καλλιτέχνη και πανέρια. Γι’ αυτό και μπήκε η ασυλία στα λουλουδικά. Ο κάθε βουλευτής έχει το δικαίωμα να ρίξει μέχρι 10 πανέρια στα πρωτοκλασάτα μπουζουκτσίδικα της Βουλιαγμένης, ενώ αν είναι σκυλάδικο, πληρώνει μετά το 20ο. wink

Η κυβέρνηση το τιμάει το φορολογικό της σύστημα, γι’ αυτό και όλοι είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν φορολογική δήλωση στο κράτος. Μέχρι και τα “μεγάλα κεφάλια”. Ωστόσο, η μεταχείριση είναι πιο φιλική με τους λογιστές και οι βουλευτές δεν είναι χρειάζεται να τον πληρώσουν. Μόνο tips (ό,τι έχει ευχαρίστηση) στο τενεκεδάκι που έχει μπροστά στο γραφείο.

*Αν γνωρίζεις κι άλλα ευνοϊκά προνόμια των κυβερνώντων, μην κωλώσεις… Βγάλτα στη φόρα!