Στη μάχη ΣΥΡΙΖΑ εναντίον ΣΥΡΙΖΑ νίκησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ας περίμεναν όλοι να συμβεί το αντίθετο.

Αλλά εκτός απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ νίκησε και το παράλογο και η δίψα μας για ακόμα περισσότερο παράλογο. Κι έτσι αναρωτηθήκαμε:

Ποιοι άλλοι θα μπορούσαν να διαδηλώσουν ενάντια στον εαυτό τους; 

Οι διαδηλώσεις που ακολουθούν δεν αποκλείεται σύντομα να παίξουν στις ειδήσεις γι’ αυτό δώσε βάση από τώρα:

1. Διαδήλωση του Εσσιέν εναντίον του Εσσιέν, φωνάζοντας συνθήματα γεμάτα δίκαιη οργή “τι με πήρατε μωρέ στον ΠΑΟ; Λες και δεν με ξέρατε… Ποιος μου φταίει τώρα. Εγώ μου φταίω”.

 

Καλή διασκέδαση σε όσους απολαύσουν σήμερα το ποτάκι τους.

Posted by Sta Dixtya on Tuesday, September 22, 2015

 

2. Βασίλης Παπακωνσταντίνου κατά της συμμετοχής του στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Όχι άλλο “Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε. Βαρεθήκαμε. Ας πάω να τραγουδήσω και πουθενά αλλού. Πείτε μου κι εσείς τίποτα, γιατί εμένα δεν μ’ ακούω ποτέ”. 

3. Η Λέσβος εναντίον της Μυτιλήνης. Βαρέθηκε τη συγκατοίκηση. Να φύγει να πάει αλλού η Μυτιλήνη. Και να την πάρει μαζί της. Έλεος πια τόσα χρόνια. 

4. Το Μύκονος TV εναντίον του ΑΡΑΧΩΒΑ TV. Στην ουσία πρόκειται για το ίδιο κανάλι, απλά αναλόγως αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι, μετονομάζεται αντίστοιχα. 

5. Το τσιγάρο θα διαδηλώσει κατά της νικοτίνης. ΝΕ ΤΙ? 

6. Ο Γιάννης Πάριος για το “Σήμερα Γάμος Γίνεται”. Ο μεγάλος τραγουδιστής του έρωτα και του ντάρι ντάρι έχει βαρεθεί να ακούει τον εαυτό του σε κάθε γαμήλια δεξίωση. “Έχω πει τόσα και για χωρισμούς. Πείτε και κανένα από αυτά. Ή να πω κανά καινούργιο για βαφτίσια, δεν ξέρω“.

Διακόπτουμε την κανονική ροή του θέματος μας γιατί έχουμε μία απροσδόκητη παρέμβαση.

 

Μετά τη σημερινή διαδήλωση του Σύριζα ενάντια στα μέτρα του Σύριζα, άμα δω και καμιά Χρυσή Αυγή να διοργανώνει αντιφασιστικό συλλαλητήριο, θα σας το κλείσω το μπουρδελάκι. Δεν θα με τρελάνετε εσείς.

Posted by Ο Θεός. on Thursday, November 12, 2015

 

Συνεχίζούμε:

7. Διαδήλωση Λυριτζή εναντίον του Οικονόμου και μετά από δυο ώρες διαδήλωση του Οικονόμου εναντίον του Λυριτζή. Λογικό μετά από τόσο καιρό να βαρέθηκε ο ένας τον άλλον  Και ο άλλος τον έναν.

8. Και τέλος, ο Φίλης θα διαδηλώσει κατά των ποντιακών ανεκδότων.Μπορούμε να γελάμε με τα ανέκδοτα, αλλά να ξερουμε και με τι γελάμε ακριβώς“, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Παιδείας. Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ θα είναι στο σημείο μήπως η κατάσταση βγει εκτός ελέγχου και σφαλιαρίσει τον εαυτό του.