Επειδή η αγορά περνάει δύσκολα και ένα περιοδικό “Άστρα και Σοσιαλισμός”, δεν θα μπορούσε να σταθεί από μόνο του, σκεφτήκαμε το εξής:

Να προσθέσει το ΚΚΕ μία σχετική σελίδα στο κομματικό του όργανο, τον Ριζοσπάστη.

Απ’ την άλλη θα μου πεις “και γιατί θα έπρεπε δηλαδή ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κυκλοφορήσει κάτι σχετικό με ζώδια και κομμουνισμό”;

Γιατί αν δεν είναι αυτό ριζοσπαστικό, τότε τι είναι γκαντάμνιτ;

Διάβασε αναλυτικά πως θα έγραφε την πρόγνωση του κάθε ζωδίου το σημερινό φύλλο του Ριζοσπάστη και κάνε τα κουμάντα σου.

ΚΡΙΟΣ
Αυτή η βδομάδα είναι κατάλληλη για να ματαιώσετε τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθούν από κοινού οι δανειστές και οι ντόπιοι συνεργάτες τους. Οι ταξικές δυνάμεις κορυφώνουν τη μάχη με την πανεργατική πανελλαδική απεργία. Αντεπίθεση ΤΩΡΑ.

Ερωτικά: Κάποιο πρόσωπο από τα χρόνια της ΚΝΕ θα επικοινωνήσει μαζί σας. Ευκαιρία να δείξετε ότι είστε έτοιμος για μία νέα αρχή στα προσωπικά σας, με κάτι απ’ το παρελθόν.

 

TΑΥΡΟΣ
Διώξτε την αντιλαϊκή ενέργεια από γύρω σας και τους αρνητικούς ανθρώπους. Στο γραφείο απομονώστε τους ρουφιάνους του αφεντικού και τον κάθε προδότη της κοινωνικής του τάξης. Αξίζετε περισσότερα.

Ερωτικά: Ιμπεριαλιστής και επιθετικός απ’ τη φύση του ο Ταύρος, ξέρει να διεκδικεί και να εγκλωβίζει τον αντίπαλό του. Στήστε βάσεις θανάτου γύρω απ’ το «θύμα» και να είστε σίγουρος ότι θα ενδώσει στην πίεσή σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτήν τη βδομάδα θα παρουσιαστεί μία μεγάλη επαγγελματική ευκαιρία. Προσεκτικά όμως. Οι παγίδες βρίσκονται στα ψιλά γράμματα. Μιλήστε πρώτα με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων και ρωτήστε στα σωματεία για το μελλοντικό αφεντικό. Να μην τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Ερωτικά: Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό θα επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας με το έτερον ήμισυ. Πείτε όχι στον Κρονομονόδρομο. Υπάρχει κι άλλος δρόμος. Συναστρική αντεπίθεση ΤΩΡΑ.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φεύγει ο ιμπεριαλιστής Άρης και στη θέση του έρχεται ο προλετάριος Πλούτωνας. Αυτή η βδομάδα, αλλά και όλος ο μήνας θα είναι ευνοϊκός για την εργατική συσπείρωση και την μαζικότητα του Κινήματος. Ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε.

Ερωτικά: Η ταξική πάλη με τη λυκοσυμμαχία των άστρων κορυφώνεται το αμέσως επόμενο διάστημα. Διαλέξτε επιτέλους με ποιους θέλετε να είστε. Ή με τα άστρα ή με τους πλανήτες.

 

ΛΕΩΝ
Εργάτη, φοιτητή, αγρότη σταματήσαμε να δίνουμε πληροφορίες για το ζώδιο του Λέοντα από την ημέρα που Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ εκλέχθηκε ο σημαντικότερός του εκπρόσωπος επί της γης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Δεν είναι και ό,τι σοφότερο να δίνουμε πληροφορίες δημοσίως για τις κινήσεις του αρχηγού μας, έτσι δεν είναι;

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν υπάρχει παρθένος. Ο καπιταλισμός μας πηδάει όλους.

ΖΥΓΟΣ
«Χωρίς εσένα πλανήτης δεν γυρνά,
ζυγέ μπορείς χωρίς αφεντικά».

Αυτό να θυμάσαι κάθε φορά που ο πεσιμισμός και η παραίτηση που καλλιεργεί έντεχνα η μπουρζουαζία στην εργατική τάξη, νιώθεις ότι σε πνίγει. Μείνε ενεργός στο Κίνημα. Χαμένοι είναι μόνο οι αγώνες που δεν δώσαμε.

Ερωτικά: Ψάχνεις την ισορροπία στη σχέση σου. Θες η γυναίκα να είναι κυρία στην κουζίνα, πουτάνα στο κρεβάτι και αγωνίστρια στους δρόμους. Συνέχισε να την ψάχνεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ τελείωσε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε το επόμενο για να γλεντήσετε πάλι ξέφρενα. Αυτός ο μήνας ευνοεί τα τσιπουράδικα και τα κρασοπουλειά. Χαθείτε σε ρεμπέτικους δρόμους και ταβερνάκια με ιστορία και αγώνες. Η τυροκαυτερή είναι φίλη σας, το καλαμαράκι σύντροφός σας.

Ερωτικά: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και θα γκρεμίσει το τείχος που έχετε χτίσει. Ιδανικό soundtrack: το Wind of Change.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο συνάδελφος που γράφει τον Τοξότη είναι απών λόγω συνδικαλιστικών υποχρεώσεων. Θα είναι ξανά μαζί σας από 19/11. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η φύση σου σε θέλει ηγέτη και αυτό συχνά συγκρούεται με την σοσιαλιστική σου ιδεολογία. Ήρθε ο καιρός να σταματήσει αυτή η αυτοτροφοδούμενη εσωτερική πάλη που μόνο σκοπό έχει να σας αποπροσανατολίζει από την κοινωνική χειραφέτηση. Ο Δίας που μπαίνει από 13/11 στο ζώδιο σας θα σας βοηθήσει.

Ερωτικά: Είστε καλά αυτήν την περίοδο και δεν χορταίνετε να το δείχνετε στους γύρω σας. Θα σας έλεγα να αρχίσετε να συντάσετε την αναγγελία γάμου σιγά σιγά και να μας τη στείλετε, είμαστε οι φθηνότεροι της αγοράς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος – ή όπως θα τον λέγαμε πιο σοσιαλιστικά ο «νεροκουβαλητής στον μύλο της αντίδρασης» – θα έχει μία δύσκολη βδομάδα. Ωστόσο, εσείς μην το βάζετε κάτω. Και λέγοντας «εσείς», εννοώ όσους δεν είστε υδροχόοι. Γιατί αυτοί είπαμε: θα έχουν άθλια βδομάδα. Σόρυ, μαν.

Ερωτικά: Μία απ’ τα ίδια και εδώ.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Τα αγαπημένα μας ψαράκια, το φαγητό της λαϊκής οικογένειας, ο τέλειος μεζές για τσιπουράκι ακούγοντας Μάλαμα και Θανάση, μπαίνουν σιγά σιγά σε μια πολύ δημιουργική περίοδο. Είναι ευκαιρία για εκδρομές, μικρά ταξίδια, επισκέψεις σε τόπους μνήμης και εξορίας και συζητήσεις με παλιούς συναγωνιστές. Εμβαθύνετε στην ιστορική γνώση, παίξτε υψηλού επιπέδου σοσιαλιστική μπαλίτσα.

Ερωτικά: Ετοιμαστείτε να ζήσετε την πιο όμορφη ερωτική ιστορία της ζωής σας. Θα συμπεριλαμβάνει και δεύτερο άτομο.