Tι να πρωτογράψεις για τον Bruce Dickinson, που δεν έχει γραφτεί; Τι να προσθέσεις στις χιλιάδες επί χιλιάδων λέξεις, που έχουν αραδιαστεί σε περιοδικά, βιβλία, fanzines και διαδίκτυα. Εγώ θα σου πω και να με διαβάσεις. Δεν θα προσθέσω τίποτα. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Τα έχει γράψει καλά και τα έχει εξηγήσει καλύτερα από τον καθένα στην αυτοβιογραφία του “What Does this Button Do?” Τούτο το βιβλίο θα πάρει παραμάσχαλα και θα έρθει στα μέρη μας, την Δευτέρα 4 του Νοέμβρη, στο Θέατρο Παλλάς, σε ένα oneman show ξεβλαχέματος όλων όσων δεν ασπαστεί τη θρησκεία του Μπρουσντικινισμού!

Εάν δεν τον ξέρεις σαν τη φωνή των Iron Maiden θα χρειαστεί να ξεβουλώσεις τα αυτάκια σου, από το σάπιο ραδιοφωνικό κερί που τα έχουν γεμίσει οι playlists και να ξεκινήσεις τη μελέτη πάραυτα. Μην αφήσεις τίποτα απέξω. Ούτε τους Samson, ούτε τους Μέιντεν ούτε βεβαίως την προσωπική του καριέρα.

Άκουσε τα όλα και μας ευχαριστείς αργότερα. Ο Βruce όμως δεν είναι μόνο αυτό. Έχει καταπιαστεί με την αεροπορία ως πιλότος και επιχειρηματίας, ενώ παράλληλα είναι ζυθοποιός, ομιλητής, σεναριογράφος, δημοσιευμένος συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός και ξιφομάχος!

Το 2017, κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του “What Does This Button Do?” και καρφώθηκε στα best-seller στους New York & UK Times, ξεκινώντας ένα κύκλο παραστάσεων όπου ο Μπρους παίρνει τα κλειδιά της αφήγησης και αυτοσχεδιάζει οργιαστικά σχεδόν. Βάζει στο ξεκαρδιστικό του μπλέντερ τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του, σε ένα show που κοιτάζει το αμερικανικό stand up στα μάτια, τρίβοντας στα μούτρα όλων όσων προσπάθησαν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, πως γράφεται σωστά μια αυτοβιογραφία!

Δεν ξέρω για σένα, αλλά η πάρτη μου, όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει Bruce Dickinson και νιώθει ευλογημένη που θα μπορέσει να ζήσει τούτη τη στιγμή!

Και επειδή ο Νίκος ο Maiden σίγουρα κάπου περιμένει να διαβάσει μες στο κείμενο για τον Bruce και το προφανές!

Up the Irons ρε νιαμου!