10:30: Ο Τούρκος πρόεδρος καταφθάνει με το προεδρικό αεροπλάνο. Μαζί του η σωσίας της γυναίκας του που στην πραγματικότητα είναι ειδικοδυναμίτης που μέσα από τη μαντήλα κρύβει χειροβομβίδες. Αμυντικές.

10.50: Χαιρετισμός με Κοτζιά. Ξενερώνει που δεν τον υποδέχεται ένας βατραχάνθρωπος ή έστω ένας Πάνος Καμμένος.

11.20: Συναντά τον Προκόπη Παυλόπουλο και αναρωτιέται ποιες είναι οι αρμοδιότητες του. Τον ενημερώνουν ότι δεν έχει καμία. Όπως ακριβώς και οι δικαστές στη χώρα του.

12.00: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Ο Ερντογάν θα εκφράσει την ανησυχία του στον Τσίπρα σχετικά με τις παραβιάσεις στον εναέριο χώρο. Θεωρεί αδιανόητο να πετούν ελληνικά αεροσκάφη στον ελληνικό εναέριο χώρο.

13.00: Προγραμματισμένο γεύμα στον Θανάση στο Μοναστηράκι για να γευτεί ο Τούρκος πρόεδρος εκλεκτά φαγητά της ελληνικής κουζίνας, όπως: κεμπάπ, ντολμαδάκια γιαλαντζί και λαχματζούν.

14.30: Ξενοδοχείο για μεσημεριανό αρντάν. Κοιτάζει από ψηλά την πλατεία Συντάγματος και ταυτόχρονα σκέφτεται πόσο βαρετά τη βγάζουν οι σωματοφύλακές του. Σε όλες τις χώρες έριχναν κανένα κλωτσομπούνι σε διαδηλωτές, εδώ μιζέρια, έχουν απαγορεύσει την κυκλοφορία.

16.00: Κοινή συνέντευξη τύπου των δύο ηγετών. Πώληση νταηλικιού μέσα στο σπιτάκι του αντιπάλου και αναμονή της αντίδρασης του.

16.30: Οι συνεργάτες του τον ενημερώνουν ότι το ελληνικό facebook έχει πάρει φωτιά. Ο Βασίλης από τα Βριλήσσια έχει κάνει μια γεωπολιτική ανάλυση για τις δύο χώρες που ο πρόεδρος Ερντογάν δεν γίνεται να χάσει.

16.40: Πόσο δίκιο έχουν όλοι οι Βασίληδες στο facebook. Γι’ αυτό το απαγόρευσε το facebook στην Τουρκία. Κινδύνευε ανα πάσα στιγμή από τους Τούρκους Βασίληδες.

17.00: Βόλτα για καφέ στο Μπουρνάζι όπου και θα απολαύσει belly dance καπνίζοντας παραδοσιακούς μπουρναζιότικους ναργιλέδες.

18.00: Τηλέφωνο στον Παπαχελά για να απαιτήσει να ξανακάνουν συνέντευξη.

18.30: Επειδή ο Παπαχελάς δεν ψήνεται, του κάνει μία πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί.

18.35: Δεν αρνείται.

19.00: Από το μπαλκόνι του δωματίου του βλέπει Πειραιά. Πόσο θλιβερό να βλέπει ελληνικά πλοία να κάνουν ό,τι γουστάρουν σε τουρκικά χωρικά ύδατα.

19.30: Προσπαθεί να θυμηθεί για ποιον λόγο ήρθε στην Ελλάδα.

19.40: ΡΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ! Τελικά πάει από το σπίτι του, για να του κάνει έκπληξη.

20.10: Φτάνει Ραφήνα. Δεν βρίσκουν το δεύτερο χειριστήριο. Το βρήκαν. Να πάρει Ατλέτικο ή Ρόμα;

21.00: Συζητάνε για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα που τον είχε συγκλονίσει. Ούτε εκείνος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι τόσο καλό και αναίμακτο. Το πραξικόπημα ίσως να μην ήταν τόσο καλή ιδέα τελικά.

22.00: Δυστυχώς πρέπει να φύγει. Θα πάρει μαζί του τα λουκάνικα που έμειναν.

22.30: Κάτι έχει ξεχάσει να κάνει σήμερα. Σίγουρα κάτι έχει ξεχάσει. Λίγο πριν τον πάρει ο ύπνος στο αυτοκίνητο θυμάται ότι έχει δώσει ραντεβού με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. ΤΙ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΔΙΑΟΛΕ;

23.00: Παίρνει τηλέφωνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με απόκρυψη, κλείνει τη μύτη του, βγάζει ένα χαρτάκι από την τσέπη του και και το διαβάζει δυνατά με το ακουστικό στο χέρι: «ΝΤΕ ΤΑ ΓΚΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΥΠΟΥΡΓΚΟ ΠΟΤΕ».

23.05: Δίνει εντολή στη φρουρά του να γελάσει.

23.10: Έχουν γελάσει και πιο πειστικά.

23.20: Βολτούλα στη βραδινή Ακροπόλη. Αυτή η χώρα είναι όμορφη τελικά. Θα μπορούσε να τη δεσμεύσει για τα επόμενα 200 χρονιά να πληρώνει χρήματα που ποτέ δεν θα ξεχρεώσει.

23.25: Α ναι, αυτό το έχουν κάνει άλλοι, ήρθε δεύτερος.

23.50: Γυρίζει στο ξενοδοχείο για ύπνο. Δεν μπορεί να κοιμηθεί εύκολα, μετράει φυλακισμένους δημοσιογράφους…

00.05: Κοιμάται.

07.00: Αποχωρεί από την Ελλάδα με άδεια χέρια. Την επόμενη φορά ίσως πάρει κανένα νησί.