Όταν είσαι 5 ετών η ζωή είναι πάρα πολύ εύκολη. Σου ετοιμάζουν το φαγητό, σου πλένουν τα ρούχα, σε αφήνουν να κάνεις (σχεδόν) ό,τι γουστάρεις και γενικά οι υποχρεώσεις είναι έννοιες που θα σε απασχολήσουν σε ένα μέλλον τόσο μακρινό που ούτε μπορείς να φανταστείς. Γενικά όταν είσαι 5, σε ζηλεύουν όλοι.

Το ίδιο συμβαίνει και με μένα. Τα προβλήματα που έχει στη ζωή του ένας 27χρονος δεν μπορεί καν να τα συλλάβει ο νους του 5χρονου ξαδερφού μου και πολύ τον ζηλεύω γι’ αυτό. Ωστόσο επειδή όλη η σοφία του κόσμου κρύβεται σε αυτά τα μικρά διαόλια, τον έβαλα να μου ανοίξει την καρδούλα του. Ζήτησα από εκείνον μερικά ερωτικά tips για να δω πώς είναι το φλερτ στο δικό του μυαλό. Και ξηγήθηκε όμορφα.

Αυτές είναι οι συμβουλές του. 

Τράβα της τα μαλλιά

Όλοι το ξέρουν ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να δείξεις σε ένα κορίτσι ότι το αγαπάς. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Δεν χρειάζεται ούτε να της μιλήσεις. Μόλις πας και κάτσεις πίσω της στο σχολείο τράβα της τα μαλλιά μέχρι να φωνάξει. Αν έχει κοτσίδες, ακόμα καλύτερα. Συνήθως είναι χαζές και δεν το καταλαβαίνουν με την πρώτη, γι’ αυτό μη σταματήσεις, κάντο όσες φορές χρειαστεί. Αν αρχίσει τα κλάμματα, σημαίνει ότι σε θέλει αλλά δεν θέλει ακόμα να στο πει. Ξέρω τι σου λέω.

Μάθε να φτύνεις όσο πιο μακριά γίνεται

Τα κορίτσια κάνουν παρέα με τα κορίτσια και τα αγόρια με τα αγόρια. Αλλά να ξέρεις ότι τα αγόρια συζητάνε το τι κάνουν τα κορίτσια και τα κορίτσια συζητάνε τι κάνουν τα αγόρια. Όταν λοιπόν θα παίζεις μπάλα με τους φίλους σου και αυτές θα κάθονται στο πλάι και θα σας κοιτάνε, πρέπει να ξέρεις να φτύνεις σαν να είσαι εκτάκι. Το εκτιμάνε πολύ το φτύσιμο τα κορίτσια. Αν βρίζεις κιόλας, τρελαίνονται. Κάθε φορά που χάνεις τη μπάλα, ρίχνε ροχάλα προς τα πάνω, όπως το κάνουν οι παίκτες στην τηλεόραση. Τι, αυτοί είναι χαζοί; Για τα κορίτσια το κάνουν ρε βλάκα!

Κορόιδεψε το όνομά της

Αυτό είναι ίσως το αγαπημένο τους. Πάρε το όνομά της ή το επώνυμο και άλλαξέ του τα φώτα. Παπαδοπούλου; Σαπιοπούλου!  Ιωάννα; Χοντροάννα! Θα το λατρέψει σου λέω! Αν δεις και δεν συγκινείται γράψτο στον πίνακα, γράψτο στο θρανίο, γράψτο στο μπουφάν της, στον τοίχο, στο μέτωπό της. Πρέπει να το δουν όλοι για να το εκτιμήσει. Μόλις σε πλησιάζει, πρέπει οπωσδήποτε να φωνάξεις το νέο της όνομα για να το ακούσουν όλοι.  

Να την κοροϊδεύεις συνέχεια και για τα πάντα

Είναι υποχρεωτικό για να την κάνεις να σε αγαπήσει. Σκέψου οτιδήποτε θα την κάνει να νιώσει άβολα μπροστά στις φίλες της και κάντο. Άσε ένα χαρτομάντηλο με μύξες πάνω στην καρέκλα της, μάζεψε τους φίλους σου και ρίξτε της όλοι μαζί φαγουρόσκονη ή πες σε όλους ότι είναι ηλίθια. Το κορίτσια το λατρεύουν αυτό. Εγώ το έχω κάνει πολλές φορές και τώρα όλες με ξέρουν και μου μιλάνε στο διάλειμμα. Και όλες με αγαπάνε εννοείται. Να το κάνεις και εσύ να δεις ότι θα πιάσει. 

Να λες ότι αγαπάς όλες τις φίλες της

Αυτό το ξέρουν όλοι. Όταν αγαπάς ένα κορίτσι, πρέπει εκτός από το να του τραβάς τα μαλλιά, να λες και ψέμματα ότι αγαπάς όλες τις φίλες του, έτσι για να ζηλέψει. Πήγαινε λοιπόν σε αυτή που αγαπάς στα αλήθεια και πες της να σε βοηθήσει για να σε αγαπήσουν οι άλλες. Έτσι θα καταλάβεις τα πάντα και εκείνη θα λιώνει για σένα. Εγγυημένο.

Παίζε συνέχεια μπάλα και φόρα μόνο φόρμες

Στα κορίτσια αρέσει πολύ να μας βλέπουν να παίζουμε μπάλα. Εδώ μπορείς να φτύνεις κιόλας όπως είπαμε παραπάνω. Που λες τους αρέσει πολύ να παίζουμε μπάλα και να βρίζουμε και να φτύνουμε, απλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν. Βασικό επίσης είναι να μην ντύνεσαι ποτέ καλά. Στα κορίτσια δεν αρέσει καθόλου να σε βλέπουν με τζιν. Φόρα συνέχεια φόρμες, παίζε συνέχεια μπάλα, μην ασχολείσαι με τα κορίτσια και τις έχεις στο τσεπάκι σου.