Δεν είχε φίλους στην Αθήνα, αλλά μόνο γνωστούς. Ράπαρε μόνο για το χρήμα. Είχε μια γκόμενα τη Σούζη. Α, και που ‘σαι; Παλιότερα είχε δει λάϊβ ΦΟΝΙΚΟ, κάποιον Γιάννη να σκοτώνει μια δύσμοιρη Μαρία.

Κάτι οι ιδιόμορφες-παράλογες-εξωφρενικές ιστορίες που έπλαθε λοιπόν και λίγο το απίστευτο χώσιμο που μας τις εξιστορούσε, έκαναν τον Τάκι Τσαν μέλος της -εφηβικής- παρέας μας και συνάμα τον έβαλαν στο πάνθεον με τους κορυφαίους ράπερ της Ελλάδας. Αν όχι τον κορυφαίο (μην βρίζεις Τάκη).

Όμως ρε διάολε, καημό το ‘χα να τον γνωρίσω λίγο καλύτερα, γι’ αυτό και μόλις βρήκα αφορμή τον έβαλα να μας ρίξει καμία ρίμα.

Τώρα βάρα προσοχή, επειδή ο Τάκης έχει κάτι να σου πει. wink

Το λοιπόν, Τάκαρε. Τι σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς:

ΑΘΗΝΑ
Η Αθήνα μου φέρνει στο μυαλό πολλά πράγματα από την ιστορία μας, μέχρι και την σύγχρονη εποχή. Την αγαπάω αυτή την πόλη και πραγματικά θα ήθελα να μείνω εδώ για το υπόλοιπο της ζωής μου.
 


ΣΧΟΛΕΙΑ
Όταν κάποιος μου λέει την λέξη σχολεία, το πρώτο πράγμα που μου ‘ρχεται στο μυαλό μου, είναι το πρωινό ξύπνημα και ότι σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Πιστεύω ότι είναι θέμα των ίδιων των εκπαιδευτικών να κάνουνε μαθητές άξιους για αυτήν την κοινωνία.

ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
Ζωντανοί νεκροί, αυτό είναι το γκρουπ μου. Έχουμε αφήσει πίσω μας κάποια χρόνια ιστορίας. Ο κόσμος μας αγάπησε όλους μαζί, αλλά κι έναν έναν ξεχωριστά και αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Δεν υπάρχει ένας πιτσιρικάς που να μην έχει ακούσει ζωντανά Ζωντανούς Νεκρούς και δεν υπάρχει mc που να μην έχει επηρεαστεί από τους ΖΝ.

ΑΓΑΠΗ
Η αγάπη είναι ένα πράμα που έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία, γιατί χωρίς αγάπη δεν γίνεται τίποτα. Πρέπει να αγαπάς τον εαυτό σου, πρέπει να αγαπάς τη δουλειά σου, τον συνάνθρωπό σου και τη γη που πατάς. Η αγάπη είναι η δύναμη που σε κάνει να κάνεις όμορφα πράματα, πράματα αληθινά που αφήνουνε κάτι καλό στην ψυχή.
 


Και για λέγε… #Me_Mia_Rima

-Πόσο έχει αλλάξει το χιπ χοπ από το ’97 που το ξεκίνησες;

Το χιπ χοπ έχει αλλάξει πολύ,
μοιάζει πιο πολύ με ένα ψόφιο πουλί,
και Τσίου Τσίου ραπ για views
στο YouTube #μπιου
 
 -Tι σιχαίνεσαι και δεν γουστάρεις να βλέπεις στο ραπ;

Δε με χαλάει κάτι,
απλώς δεν πρόκειται να σκάσουνε ποτέ σαν το Τάκι,
δεν είμαι ράπερ από τζάκι.
Έχω σκισμένο σακάκι,
μια ακρόαση από το ραπ μου αρκεί,
θα μπω μες την κωλάρα σου σαν άβολο βρακί.
 
-Τι θα έλεγες στους haters σου που σε κράζουν στα comments στο youtube;

Χάρη τους haters γίνομαι πιο καλός,
γι’ αυτό τους ευχαριστώ και τους αγαπώ.
Aπό ‘δω και εμπρός λαμβάνω σοβαρά αυτά που λέτε λος,
μα αν το ραπ ήταν πατέρας θα ήμουνα μοναχογιός.