Τη στιγμή που η φύση ή όποιος άλλος θέλεις, έδωσε στους άντρες πέος, ταυτόχρονα τους έβαλε σε έναν διαρκή ανταγωνισμό. Όταν τα αγοράκια (έλα τώρα, όλοι οι άντρες αγοράκια είναι) συνειδητοποίησαν τι έχουν ανάμεσα στα πόδια τους, ένιωσαν την υποχρέωση να δείξουν στα υπόλοιπα αγοράκια ότι το δικό τους πουλί είναι μεγαλύτερο. Αν έπρεπε να δώσουμε ένα όνομα σε αυτόν τον ανταγωνισμό, περιφραστικά θα τον λέγαμε “Σύνδρομο του ποιος την έχει μεγαλύτερη”.

Το σύνδρομο που μόλις ανακαλύψαμε αγαπητέ Προβοκάτορα, αναγκάζει πολλές φορές τους άντρες να καταφύγουν σε δόλια μέσα για να καταφέρουν να αποδείξουν ότι όντως είναι καλύτεροι. Το συχνότερο είναι τα ψέματα. Και οι άντρες τα χρησιμοποιούν πάρα πολύ. 

Βρήκαμε τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες μεταξύ τους, χωρίς να ξέρουμε φυσικά, από όσα έχουμε ακούσει.

Η φάση του στρατού 

Το πιο εύκολο ψέμα εβερ. Δεν παίζει να ήσουν στο ίδιο τάγμα με τους φίλους σου, πράγμα που σημαίνει πως πολύ εύκολα μπορείς να αμολήσεις τα “φίδια” σου χωρίς κανέναν κίνδυνο αποκάλυψης της αλήθειας. Εννοείται ότι έκανες το πιο δύσκολο φανταρικό και εννοείται ότι θα χρησιμοποιήσεις τα περισσότερα ψέμματα για να το στηρίξεις. Έδειρες αξιωματικούς, την είπες στον στρατηγό, έφτυσες στον καφέ του λοχαγού (καλά αυτό μπορεί να είναι και αλήθεια), έκανες σούζα με την καναδέζα, κέρασες την τάδε ΕΠΟΠ μέσα στο γραφείο της και με τον άντρα της να χτυπάει την πόρτα και φυσικά έκανες πάρα πολλές μαντραπήδες. Ναι ρε φίλε εννοείται…

Τι λες: “Ρε βλάκα γιωτά, εγώ είχα φάει 900 μέρες φυλακή γιατί είχα πλακώσει τον διοικητή στο ξυλό και μετά τον έφτυνα από πάνω μέχρι να πνιγεί. Τελευταία στιγμή τον πρόλαβαν.”
Τι εννοείς: “Ο διοικητής μου έριξε δύο μέρες κράτηση γιατί ξέχασα να τον χαιρετήσω.”

Η τεράστια κατανάλωση ποτού-φαγητού

Για κάποιο λόγο οι άντρες βρίσκουν ιδιαίτερα τιμητική για εκείνους την ικανότητα να μπορούν να τρώνε και να πίνουν πολύ. Βέβαια, μεγαλώνοντας που καταλαβαίνουν ότι αυτό το άθλημα είναι και αρκετά δαπανηρό, σιγά σιγά εγκαταλείπουν αυτή τη μούφα. Το σουβλακόμετρο και το πιτσόμετρο τερματίζει κάθε φορά που μια αντροπαρέα συζητά για το προηγούμενο βράδυ. Το μενού περιέχει δισεκατομμύρια σουβλάκια που τρώγονται χωρίς κανένας να παχαίνει και χιλιάδες λίτρα ποτών που δεν ζάλισαν καν τον φιδέμπορα που τα περιγράφει. Έφαγες 16 σουβλάκια και μετά παρήγγειλες και ένα σάντουιτς γιατί δεν είχες χορτάσει ε; Ναι ρε σε πιστεύω, φυσικά…

Τι λες: “Ήπια χθες 22 μπουκάλια αψέντι μόνος μου και ούτε που ζαλίστηκα ρε φίλε! Φεύγοντας περάσαμε κι από την καντίνα. Πήρα 74 σάντουιτς και έφαγα και το μισό της Μαρίας. Ευτυχώς που δεν το έφαγε όλο μαλάκα γιατί θα έμενα νηστικός.”
Τι εννοείς: “Ήπια 3 μπύρες και την άκουσα και για να μη λιποθυμήσω έφαγα μισό σάντουιτς κι αυτό το ξέρασα.”

Ο γυναικομαγνήτης

Ίσως η πιο διαδεδομένη μούφα στην ιστορία του αντρικού ψέματος. Ο θύτης είναι συνήθως ο ορισμός του καληνυχτάκια που δεν γαμ έχει τύχη στον ερωτικό τομέα. Η φάση ποικίλει από το μέγεθος του πέους του, μέχρι τις φορές που “κέρασε” το προηγούμενο βράδυ ή με πόσες γυναίκες έχει πάει στη ζωή του. Βέβαια το πρώτο αποδεικνύεται εύκολα γι’ αυτό καλό είναι να αποφεύγεται. Γκόμενες που έφτυσες, γκόμενες που κέρασες μαζί με τις φίλες τους, γκόμενες που τα είχες παλιά στο χωριό και δεν τις ξέρουμε. Κατούρα και λίγο μαν…

Τι λες: “Γνώρισα χθες ένα μωρό, απίστευτη ρε, με πήγε σπίτι της, το κάναμε 14 φορές, μετά κουράστηκε και εγώ τράβηξα και δύο παχιές για να χαλαρώσω.”
Τι εννοείς: “Την έπεσα σε μια ψιλομέτρια, μου έκατσε, τέλειωσα γρήγορα και έλιωσα στον ύπνο.”

Αθλητισμός ή οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει αρρωστημένο ανταγωνισμό

Εδώ τα κλασικά ψέματα χωρίζονται σε δύο υποκατηγορίες. Τα ψέματα του μπαμπά σου και τα ψέματα τα δικά σου. Τα πρώτα περιλαμβάνουν κυνήγια και ψαρέματα με μπεκάτσες και πέστροφες που πρόσφεραν τα κορμιά τους για να κυλήσει όμορφα η παπάτζα των μεγαλύτερων. Τα άλλα, έχουν να κάνουν με τα 670 χιλιόμετρα τελική που έπιασες με το Seicento σου ή τα 19 γκολ που έβαλες τραυματίας χθες στο 5Χ5. Τι να κάνουμε, οι άντρες λένε τις μούφες τους σε όλες τις ηλικίες.

Τι λες: “Κι όπως είμαι με 270 στη Μητροπόλεως, περνάω μια Maseratti από δεξιά και κατεβάζω δευτέρα για να ανεβάσει στροφές να μη σβήσει το Yugo μου. Πρέπει να τσεκάρω το μοτέρ, δεν πάει καλά τελευταία.”
Τι εννοείς: “Μια φορά στην κατηφόρα είχε πιάσει 95 αλλά είχα και κλειστά παράθυρα.”

Έλα πες την αλήθεια, σίγουρα κάποιο ξεχάσαμε. Πες μας τη δική σου αλήθεια στα σχόλια

 

Προς όλους όσους είναι στη φάση να παίρνουν θέματα από άλλα site και να τα ποστάρουν στο δικό τους: απλά ΜΗ, ΦΤΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ…  Τώρα, παράξενο; Τυχεροί; Έχουν βρει το νόημα της ζωής; Τελείωσαν το εργαστήρι δημοσιογραφίας; Με αυτά τα κείμενα βγάζουμε τα προς το ζην μας παίδες και ναι, περνάμε καλά. Ρωτήστε μας πρώτα πριν το copy/paste. Ευχαριστούμε προκαταβολικά heart