Πριν από μερικές μέρες όλη Ελλάδα έμεινε άναυδη να κοιτάζει στην τηλεόραση τον Αρτέμη Σώρρα να μιλάει στο κοινό του και να του εξηγεί λεπτομερώς, πόσο εύκολο είναι να ξεχρεώσει τη χώρα μας. Κάποιοι κακοπροαίρετοι αναρωτιούνται πού μπορεί να βρήκε τα λεφτά, ενώ είναι προφανές πως δεν έχει καμία σημασία. Ο Αρτέμης ο Σώρρας έχει μερικά τρισεκατομμύρια δολλάρια στην άκρη και το βεβαίωνουν όλοι και ο Μπάμπης ο Σουγιάς και η Κολυμπήθρα η Μαρία.

Πέρα από το γελοίο του πράγματος είναι θλιβερό ότι βρέθηκαν άνθρωποι που πίστεψαν έναν τέτοιο τύπο. Φυσικά ερώτημα αποτελεί το πώς κατάφερε αυτός ο άνθρωπος να μαζέψει κόσμο μέσα στον χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας και αν είχε άδεια για κάτι τέτοιο. Μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ας έρθουμε στα δικά μας όμως. Το Provocateur μετά από πολύ μεγάλη έρευνα κατάφερε να εντοπίσει από πού κέρδισε αυτά τα λεφτά ο Αρτέμης Σώρρας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Έλληνας Ηγέτης κατάφερε και ταξίδεψε στο διάστημα όπου συναντήθηκε με εξωγήινους για να συζητήσουν την πορεία του σύμπαντος. Κατά την ολιγοήμερη διαμονή του, ο κύριος Σώρρας συμμετείχε στο γνωστό τηλεπαιχνίδι “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” όπου και κέρδισε τα 600 δισεκατομμύρια με τα οποία θα σώσει την Ελλάδα. 

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που απάντησε, αποκλειστικά στο Provocateur!

1. 

2.

3. 

4. 

5. 

6.

7.