Για τις ενοχλητικές φυλές που συναντάς στην παραλία τα έχουμε πει. Για τις ξενέρες που έχεις φάει ανάμεσα σε κύμα κι άμμο, τα έχουμε πει κι αυτά. Για τους λόγους που δεν τη γουστάρεις μία, στα έχουμε αναλύσει

Από τα παραπάνω λογικό είναι να σχηματίζεις την εντύπωση ότι είμαστε τσακωμένοι με τη φάση παραλία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως όχι μόνο γουστάρουμε όσο δεν πάει αλλά αν είχαμε επιλογή να διαλέξουμε πού θέλουμε να ψοφήσουμε να αφήσουμε την τελευταία μας πνοή, την παραλία θα διαλέγαμε. 

Επειδή, λοιπόν, την αγαπάμε πολύ κι επειδή σας αγαπάμε κι εσάς Προβοκάτορες, θέλουμε να τα έχουμε με όλους καλά και μοιρασμένα. Να ‘μαστε όλοι ευτυχισμένοι: κι εμείς ως γραφιάδες, κι εσείς ως αναγνώστες και η παραλία ως… κάτι άψυχο που δεν καταλαβαίνει αν είναι καλά ή όχι. Αυτός κι ο σκοπός του συγκεκριμένου άρθρου-poll: Να σας δώσουμε τα 9 πιο σάπια πράγματα που κουβαλάει συνήθως κάποιος στην εξόρμησή του στις ακτές. Σάπια γι’ αυτόνανε, σάπια για σένανε, σάπια για την ίδιανε την παραλία. Τόσο σάπια που δεν γίνεται κανείς ευτυχέστερος, τόσο σάπια που μόνο αν δαχτυλοδείξουμε τη σαπιοσύνη τους ξανά και ξανά και ξανά ΙΣΩΣ, λέμε ΙΣΩΣ, να καταφέρουμε να σπάσουμε το απόστημα που έχουν σχηματίσει. 

Να, λοιπόν, οι προτάσεις μας και περιμένουμε τις ψήφους σας.

Σε θάλασσες και άκτες δεν πρέπει να κουβαλάμε…