Πόσο καλά ξέρεις τις πουστιές του Frank Underwood;

Ο πρόεδρος της καρδιάς μας έχει κάνει πολλές. Για να δούμε, πόσες μπορείς να θυμηθείς...

Πόσο καλά ξέρεις τις πουστιές του Frank Underwood;

Ο πρόεδρος της καρδιάς μας έχει κάνει πολλές. Για να δούμε, πόσες μπορείς να θυμηθείς...

Η τέταρτη σεζόν του House of Cards είναι προ των πυλών και στο Provocateur ήδη μετράμε αντίστροφα για την στιγμή που με τα ποπ κορν ανά χείρας θα λιώσουμε στον καναπέ για να θαυμάσουμε τα νέα κατορθώματα του Frank Underwood και της παρέας του. Η εξάρτηση που μας προκάλεσαν οι τρεις πρώτες σεζόν ευθύνεται για την μεγάλη μας ανυπομονησία.

Αυτή λοιπόν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να ακονίσουμε τις γνώσεις μας. 

Πόσο καλά γνωρίζεις τις πουστιές του Frank Underwood λοιπόν;

Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη 3 Μαρτίου στον ΟΤΕ TV το νέο pop up κανάλι ΟΤΕ CINEMA House of Cards, αποκλειστικά αφιερωμένο στην κορυφαία σειρά!

Το νέο κανάλι του OTE TV θα προβάλλει τους 3 πρώτους κύκλους της βραβευμένης με 2 Χρυσές Σφαίρες και 6 Emmy σειράς την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 09.00 π.μ., ενώ ο νέος 4ος κύκλος θα αρχίσει να προβάλλεται σε Α τηλεοπτική προβολή το Σάββατο 05 Μαρτίου στις 00.01π.μ., με όλα τα επεισόδια back2back με ελληνικούς υπότιτλους, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση, ενώ ο OTE TV είναι ο μόνος πάροχος παγκοσμίως που δημιουργεί ξεχωριστό κανάλι για τη σειρά.

Το κανάλι θα είναι διαθέσιμο για τους φίλους της σειράς έως την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου, ενώ όλες οι προβολές θα γίνουν σε ποιότητα high definition.

Μέχρι τότε, κάνε το κουίζ και γίνε για λίγο συνένοχος του πιο μυστηριώδη προέδρου των ΗΠΑ.

 

 

O FRANK UNDERWOOD έρχεται! Ο ΟΤΕ ΤV λανσάρει για 1η φορά παγκοσμίως ένα κανάλι αφιερωμένο αποκλειστικά στο House of Cards, την βραβευμένη σειρά με 2 Χρυσές Σφαίρες και 6 Emmy. Από τις 03 Μαρτίου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους 3 πρώτους κύκλους και σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, όλο τον 4ο κύκλο και με τα 13 επεισόδια back2back από το Σάββατο 5 Μαρτίου από τις 10.00π.μ., με ελληνικούς υπότιτλους αποκλειστικά στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA HOUSE OF CARDS.

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα